Imponerende i Hammerfest

Truls Jenssen og Morten Giæver har, gjennom SNN-akademiet, vært på besøk i Hammerfest og HIF/Stein i to dager. De skryter av gjestfriheten og av ivrige og flinke trener og spillere.

Annonse:

Mandag og tirsdag var Tromsø Idrettslag på besøk i Hammerfest og hos HIF/Stein.

(Se flere flotte bilder nederst i saken)

Begge dagene ble det arrangert fotballskole i Hammerfesthallen, med 75 påmeldte barn født 2008 til 2012. Fantastisk! Her var TIL-akademiets representanter, Truls Jenssen og Morten Giæver, med som instruktører, sammen med hovedtrener for herrelaget, Janis Vaitkus, og flere av spillerne på HIF/Stein sitt jente- og damelag.

- Det var imponerende å se så mange påmeldte til fotballskolen. I tillegg var det herlig å se hvor godt organisert det var, samt dedikasjonen blant trenerne, sier Giæver.

Saken fortsetter under bildet

HIFStein-7068

Gjennom SNN-akademiet fikk TIL også mulighet til å bidra på treninger for J13-17 og G13-17, med mange ivrige trenere som tilskuere. Tema for disse øktene var pasninger.

De samme ivrige trenerne var med på et trenerforum mandag ettermiddag. Her ble det diskutert og snakket om mange relevante temaer.

Giæver og Jenssen var heldige med været og ble utrolig godt tatt i mot av både ledere, trenere og spillere. Thon Hotell i sentrum vartet også opp med nydelig service.

- Jeg og Truls ønsker å takke HIF/Stein for gjestfriheten og åpenheten. Vi håper å styrke relasjonen og samarbeidet for de neste årene, avslutter Giæver.

 

To herlige dager i en flott klubb og en spennende by!

 

HIFStein-6733

 

HIFStein-6954

 

HIFStein-6615

 

HIFStein-6684

 

HIFStein-6566

Foto: Alex Browne

Annonse fra Eliteserien: