Heftig og begeistret i Varangerbotn

Selv om de unge jentene og guttene trente i nesten tre timer så var det bare smil og glede å se etter den lange økten under Lerøy Fotballskole i Varangerbotn.

Annonse:

TIL har i samarbeid med Lerøy arrangert tre fotballskoler i Finnmark og denne gangen var turen kommet til Varangerbotn.

Hele 45 ivrige jenter og gutter fra Varanger BK, Tana Bru BK, Hesseng IL, IL Polarstjernen og Berlevåg FK var med. Og de fikk liten overraskelse da Mikael Norø Ingebrigtsen og Oliver Kjærgaard fra Gutan var med som instruktører. 

- Det var utrolig gøy, godt vær og unge spillere som tydeligvis syntes dette var veldig artig, spesielt siden vi stilte med A-spillere som instruktører, sier leder for samfunnsprosjektene i TIL, Morten Pedersen.

Heftig og begeistret

Det ble en heftig økt. 

- Vi hadde en time med ferdighetsstasjoner, så ble det varm lunsj før vi kjørte fri lek i 45 minutter før det hele ble avsluttet med spill den siste timen. Så det er ikke så rart at det var mange slitne bein da vi var ferdige, sier Pedersen.

Men deltakerne var likevel begeistret.

- Jeg bruker å si at i det man er ferdig med fotballskolen, så ser man på øynene til spillerne om de har hatt det gøy eller ikke, og her var det bare smil og glimt i øyet. Det er utrolig artig å se hvor fornøyde de var.

Stor hjelp

En slik fotballskole er helt avhengig av gode medhjelpere. 

- Tusen takk til Lerøy som står ansvarlig for de tre fotballskolene vi har sammen i landsdelen. En stor takk sendes også til Varanger BK ved Marina Ingila som la forholdene til rette for oss og for deltakerne.

- Det er fantastisk at TIL får sjansen til å komme ut og møte unge håpefulle spillerne på deres hjemmebane. Det er veldig givende for oss å se hvor godt det gror rundt om kring i Finnmark, legger Pedersen til.

 

Annonse fra Obos-ligaen: