Gatelaget har treningssamling i Bergen

Mandag ettermiddag reiste TIL Gatelag med 13 spillere og fire ledere til Bergen for å delta på en treningssamling sammen med Brann og Aalesund.

Annonse:

Det er SK Brann som har tatt initiativet til samlingen. Programmet for de to dagene i Bergen vil bestå av både sportslige og sosiale aktiviteter.

- Dette er en veldig fin tur for våre spillere og de får knyttet tette bånd til spillere og trenere i to andre klubber. En slik tur som dette, er også helt i tråd med den ambisjonen vi har for laget, nemlig å ha mer aktivitet gjennom året. Målsettingen er at spillerne skal få oppleve tre-fem arrangementer utenbys hvert år, sier TILs samfunnskontakt og reiseleder, Tom Høgli.

I dag skal de tre lagene ha felles trening. Etter trening spiser de sammen på Brann Stadion. Ettermiddagen avsluttes med en tur til Akvariet. Onsdag skal lagene spille en liten intern turnering.

Høgli melder om at spillerne gleder seg til samlingen.

- Det er en gruppe spillere med strålende humør og fotballglede. Vi valgte å reise ned til Bergen mandag ettermiddag slik at spillerne får ei god oppladning til de to dagene de skal spille fotball.  Målet for turen er tredelt. Vi ønsker å bli enda bedre kjent med klubbene Brann og Aalesund, vi ønsker at spillerne skal få gode fotballopplevelser og vi ønsker å bygge enda tettere bånd innad i laget.

- Siden lagene i nord og vest ikke har eget seriespill, er det veldig fint at disse lagene kan møtes og ha interne arrangementer. Denne gang valgte vi å samles i Bergen og Brann er et strålende vertskap. Vi gleder oss veldig til dette arrangementet og vi ønsker å takke Brann for dette strålende initiativet, legger Høgli til.

Annonse fra Obos-ligaen: