- Handler om smil, latter og gode venner

Tradisjonen tro ble det også i år arrangert Proff i Nord Fotballskole på Alfheim.

Annonse:

Fotballskolen er for barn og unge av ansatte i bedrifter som er i Proff i Nord-porteføljen til Tromsø IL. 

- Vi har arrangert fotballskolen i over 20 år som en del av de samarbeidsavtalene vi har hatt med bedriftene som er med i Proff i Nord. Det er viktig at de ansatte også skal kunne nyte godt av samarbeidet, så dette er et flott arrangement, sier markedsdirektør i TIL, Trond Steinar Albertsen. 

Instruktørene var Morten Gamst Pedersen, Daniel Berntsen, Mushaga Bakenga og Mikael Norø Ingebrigtsen fra A-stallen samt akademitrener Mikael Raimo Johansen, så ungene var i de beste hender. 

- Det er er en kultur og tradisjon i klubben og en del av deres hverdag å være med på slike arrangement. De syns også at det er flott å komme seg litt bort fra deres egen fotballhverdag og det er lett å se at de koser seg sammen med barna, sier Albertsen. 

Det var ikke tvil om at det var mye smil og latter ute på Alfheim-matta. 

- Det er bare nydelig å være med på dette. Det er den delen av jobben vår som er artigst, for vi får være med å gjøre dagen ekstra spesiell for ungene. Det betyr mye, sier Bakenga. 

- Det skal være artig å spille fotball, og det var jo derfor alle som er i A-stallen til TIL begynte med fotball. Det handlet om smil, latter og gode venner. Det ser vi her i dag også og det er kjernen til hvorfor så mange spiller fotball. Jeg blir som et barn selv jeg nå og er vel det største barnet utpå her, legger han til og ler. 

- Jeg vet at en slik treningsøkt for mange av barna betyr mye. Selv om vi arrangørerer kamper på toppnivå, så er det artig å kunne gjøre slike ting også. For vi ser at ungene storkoser seg, sier Albertsen. 

Etter at fotballøkten var over ble det utdeling av medaljer og spising av pizza. 

Annonse fra Obos-ligaen: