Gutan leder TIL-skolen

I går var TIL-spillerne instruktører på Telenor Xtra Fotballskole og de skal også bidra på tre økter i neste uke.

TIL-skolen, Telenor Xtra Fotballskole, er i full drift også på sommeren i uke 26, 27 og 28.

Og det er fortsatt mulig å være med i neste uke, det er bare å sende en mail til truls.jenssen[email protected]. Det koster 500 kroner å være med. 

Lærevillige

TIL-spillerne har vært til stede et par dager denne uka og neste uke er de med tirsdag, onsdag og torsdag. 

I går var Magnus Andersen, Magnar Ødegaard, og Thomas Lehne Olsen instruktører.

- Det var veldig hyggelig. Det er gøy å bli kjent med unge spillere som har lyst å bli bedre. Det er god læring for meg også, for jeg var med på C-kurset i fjor, så det er artig å lede noen treninger og få gjort noen øvelser som vi også har hatt på A-laget. Det er artig å lære bort, spesielt siden de er så lære- og treningsvillige, sier Ødegaard. 

Annonse:
- Det er utrolig artig, for ungene er så ivrige. De gir alt, sier Andersen.

- Det er godt å gjøre litt andre ting og bidra litt. Det er bare positive opplevelser med dette, legger han til. 

Truls Jenssen er ansvarlig for TIL-skolen. 

- Det er en selvfølge at de skal bidra. Er du TIL-mann, så skal du være med. Men det er lett å få til, for de er ja-mennesker, sier Jenssen.

Inspirerende

Det var ingen tvil om at det var populært blant de unge spillerne at A-spillerne hadde ansvaret. 

- Det betyr nok mye begge veier. Det er for godt for Gutan i tøffere poengtider å ha smilet på lur og kose seg, og så syns guttene og jentene som er med at det er stort, sier Jenssen. 

- Det virker som de syns det er artig at vi er her og jeg håper de setter pris på det. Og ikke minst at det virker inspirerende, sier Andersen. 

- De er konsentrerte stort sett gjennom de to timene vi er der. Det skal litt til at de er det i og med de er så unge, så all honnør til dem. Det virker som de prøver å ta til seg så mye kunnskap som mulig og så ser det ut som de har det djevelsk moro, så det er artig å se, sier Ødegaard. 

Lagbilder

Spillerne var delt inn i tre grupper og selvsagt måtte det tas lagbilder:

IMG_4438
IMG_4441
IMG_4446

Bildeserie

Det var i all fall ingen ting å si på innsatsen til alle barna som var med. Telenor Xtra Fotballskole så ut til å være et populært sommertiltak. 

Og har du lyst å bli med, eller har et barn som du ønsker skal få muligheten til å ha Gutan som instruktører, så kan de melde seg på for å være med i neste uke. Klikk på linken i toppen av saken og send en mail til Truls Jenssen.

Her er 30 bilder til fra økten i går:

Annonse fra Eliteserien: