Føler seg som en del av TIL-familien

Stadium Hoppers fra England har besøkt Tromsø IL og byen i tre dager, og de lot seg imponere over gjestfriheten til klubben.

De har skrevet et innlegg om hvem de er og sitt inntrykket etter oppholdet (bildet ble tatt etter kampen de spilte på Alfheim mot TIL Old Boys/bedriftslaget, hvor de fikk spille i TILs bortedrakter):

For tre år siden, bestemte to av oss at vi ønsket å nedtegne alle fotballstadion vi hadde besøkt, både i Storbritannia og ellers i verden. Vi fant fort ut at det ikke fantes noe kart som vi kunne bruke for å vise hvilke baner vi hadde vært på. Så vi fikk laget et kart, som fungerer på samme vis som et skrapelodd, der fansen skraper bort de stadion som de har besøkt. Dermed ble Stadium Hoppers født. 

Annonse:
Til nå har vi solgt over 3.000 kart og det viser at mange har det samme interessen som oss. Men vi ønsket å ta det et steg videre og besøke stadion andre steder i verden. Så i 2017 dro vi til Belgia hvor vi startet med Ghelamco Arena i Gent. 

Nå kom turen til Tromsø, og vi valgte Alfheim fordi det er unikt. Alfheim huser den nordligste profesjonelle klubben i verden og har en utrolig vakker natur rundt seg. 

Vi oppdaget fort at Tromsø er en sjarmerende by med det som må være en av de mest vennlige og samfunnsengasjerte klubbene som finnes. Slik vi ser det, gjør klubben veldig mye rett og er et eksempel for etterfølgelse for mange klubber i England. I utgangspunktet kom vi for å se TIL-Rosenborg og spille en kamp mot TIL Old Boy, men fikk sitter igjen med så mye mer enn det. 

Gjestfriheten som vi har møtt i alle ledd i klubben - fra vår vert Nils-Jarle til spillere, trenere, administrasjonen, Morten under omvisningen og alle andre - har vært helt fantastisk. Både spillere, trenere og administrerende direktør tok seg tid til å snakke med oss om klubben. Selv om kampen mot Old Boys så ut til å gå i vasken, klarte klubben, mens de gjorde seg klar til kamp mot Rosenborg, utrolig nok å få det til likevel. Klubben har utrolige flotte mennesker som gjorde alt for at vi skulle føle oss velkommen og vi setter utrolig stor pris på det. 

Disse dagene har gjort at vi føler at vi er en del av TIL-familien nå. 

Med vennlig hilsen

Stadium Hoppers 

Skjermbilde 2018-06-13 kl. 13.26.36
GAMST: De fem guttene sammen med Morten Gamst Pedersen.

Annonse fra Eliteserien: