Scoret to mot TUIL

Thomas Lehne Olsen scoret to av målene da TIL slo TUIL 4-0 i en treningskamp på Alfheim i ettermiddag.

Thomas Lehne Olsen satte inn både det andre og tredje målet. 2-0 kom etter 23 minutter da han løp halve banen med et par TUIL-spillerne på slep og så satte ballen sikkert forbi keeper. Bare fem minutter senere startet han et angrep midt på banen og avsluttet selv fra kort hold. 

- Det er godt å åpne målkontoen. Jeg har slitt litt i de to første kampene, så det er godt at det løsner litt, sier Lehne Olsen. 

- Jeg lever av å score mål, så det er klart det er deilig for en frontspiller, for det gir selvtillit, legger han til.

- Gir alt for laget

Det har vært mye i media om at Lehne Olsen ønsker seg sørover, men samtidig er han klar på at så lenge han er under kontrakt, så gir han 100 prosent for TIL.

Det ser også TILs trener.

- Han er i god form og selv om det skjer mye rundt han, så gir han alt på treningsfeltet, sier Simo Valakari.

Annonse:
I noen klubber setter de spillere som ønsker seg bort på benken, men det er ikke aktuelt for Valakari.   

- Jeg er så rolig fordi han gir alt for laget. Så får vi bare se hva som skjer. For øyeblikket er han vår spiller og da behandler jeg han slik som de andre spillerne.

- Grei kamp

Gjermund Åsen scoret det første målet etter 18 minutter, mens Slobodan Vuk satte inn det fjerde etter 69 minutter.

Dermed ble det 4-0. 

- Jeg er fornøyd med resultatet, at scoret et par vakre mål og at vi ikke fikk baklengs. TUIL ga oss bra motstand og de hadde et par sjanser. Totalt sett en grei kamp, men vi har fortsatt en del å jobbe med. Jeg er også fornøyd med at mange fikk bra med spilletid. 

- Det er godt å spille en kamp på Alfheim og vi har hatt en tøff treningsuke. Så det var ikke en stor kamp, men guttene prøver å gjøre som de skal og vi gjør som sagt en grei kamp, legger han til.

Laget: Kongshavn - Høgli (Norbye i 45 min), Ødegaard, Gundersen (Dioury i 30 min), Antonsen (Johnsgård i 45 min.) - Sigurdarson (Severinsen i 12 min), Gamst Pedersen (Landu-Landu i 45 min), Åsen (Michalsen i 45 min) - Lehne Olsen (Andersen i 45 min), Espejord (Vuk i 30 min), Nilsen

Annonse fra Obos-ligaen: