God start for TIL2020

Forrige sesong hadde vi besøk av Vidar Johnsen fra Alta IF, mens i år var Øyvind Tjelde Haga A-trenere på TIL 2020 invitert til fagtema 3: "Trenererfaring".

Annonse:

Lørdag 19.06 ble Fagtema 3 «Trenerfaring» gjennomgått på Trenerutviklingsprogrammet.

Øyvind hadde en fin gjennomgang på den nye damesatsinga i Tromsø med TIL 2020. TIL 2020 som ble stifte i desember 2020 i godt samarbeid mellom TIL og Fløya. I tillegg til A-laget har de også et rekruttlag med spillere i alderen 16-19 år

Bakgrunn for TIL 2020 er selvfølgelig å få et godt tilbud for damene i nord og ikke minst stoppe strømmen av jente- og damespillere sørover. Det vil de klare med gode rammebetingelser og samhold. Med spillere som har talent og ønske om å bli best. Det er gode trenerteam på begge lagene, disse har kontorplasser på Alfheim der de har god kontakt og samarbeid med trenerne i TIL-Akademiet og TIL A-lag.

Vi fikk innføring i årsplaner, månedsplaner og ukeplaner hvordan laget har forberedt seg før sesongstart og hvordan de jobber nå i sesong. Det ble en flott serieåpning med seier mot KIL Hemne på Fløyabanen. I år vil hjemmekampene gå på Fløybanen og i NFF’s terminlister står laget som Fløya. Fra neste sesong navnet offisielt TIL 2020 og kampene vil mest sannsynlig gå på Alfheim. I de neste kampene har det vært jevnspilt, men dessverre med 2 knepne tap. Men et samla gjeng skal slå hardt tilbake!

Øyvind er en dyktig trener og føler seg privilegert med å ha fått denne jobben. Han er ambisiøs og ønsker å utvikle seg «step by step». Der han er nysjerrig på fotballfaget og søker mer kunnskap hele tiden. Vi takker for et flott foredrag og gode diskusjoner om jente- og damefotball i nord i den 2 timer og 45 minutter lange seansen. Godt jobba og lykke til videre Øyvind!

Annonse fra Eliteserien: