- Stor styrke at vi kan variere

Søndag venter Bodø/Glimt på bortebane i generalprøven. TIL kan komme til å teste to formasjoner i kampen.

Kampen spilles kl. 16:00 på Aspmyra søndag. En kamp du kan se sammen med andre TIL-supportere på Alfheim

Foreløpig er det ikke bestemt hvilken formasjon Gutan stiller i. 

- Vi vurderer både å spille 4-3-3 og 3-5-2. Det kan fort bli til at vi fremstår på begge måter på søndag. Vi har to gode muligheter, sier assistenttrener Lars Petter Andressen.

- Stor styrke

TIL har spilt godt i begge formasjonene så langt i år. 

- Vi har testet begge formasjonene i treningskampene og vi har fått til mye bra i begge formasjonene. Vi ønsker å gjøre vårt spill uansett hvilken formasjon vi bruker, så identiteten vår er sterk uansett. Vi ønsker å styre kampene og ha kontroll på ballen, sier Andressen. 

- Vi ser på det som en stor styrke at vi behersker begge. Både når motstanderen skal forberede seg på oss og at vi kan endre på ting underveis i kampene. Spillerne er også trygge i begge formasjonene, legger han til.

Annonse:
Han gleder seg til det første Slaget om Nord-Norge i år. 

- Det er veldig artig å få en kamp mot rivalen vår rett før det braker løs. Glimt har sett solide ut i vinter, så det blir en bra motstander for oss. Og så passer det oss godt at de spiller 4-3-3.

 - Spesielt

For Tom Høgli blir det første kamp mot Glimt på mange år. 

- Det er alltid spesielt og det er mange år siden jeg har vært der. Det blir artig å dra ned for å hilse på gamle kjente som Trond Olsen, Thomas Jacobsen og keepertrener Jonas Kolstad.

- Det er veldig bra at begge lagene er på toppnivå. Det er viktig for Nord-Norge, for det hadde vært kjedelig om alle topplagene kom fra Sør-Norge, legger Høgli. 

Han føler at Gutan er i rute. 

- Det er alltid godt å kunne gjøre en god siste treningskamp før alvoret starter. Ting begynner å sitte godt. Ting virker å være bra i rute, og det ser bra ut.

Annonse fra Eliteserien: