- Gleder meg til å bli en del av gutan

Tromsø IL er enige med TUIL og Casper Øyvann om en avtale som gjør at han er TIL-spiller ut sesongen 2022.

Annonse:

Midtstopperen Casper Øyvann (21 år) har signert en 2-årsavtale med gutan.

En spennende og ung spiller med stort potensial som nå blir en del av klubben.

- Casper er en spennende og ung midtstopper som har overbevisst oss på trening nå i vinter, og han leverte også en god sesong for TUIL i fjor, sier spillerlogistikkansvarlig i TIL, Lars Petter Andressen.

Spilleren selv gleder seg stort til å bli en del av gutan.

- Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, og ser fram til å ta opp kampen om plassen her. Det blir artig og jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med både spillerne, trenerne og resten av klubben, sier Casper Øyvann.

Daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes, daglig leder i TUIL, Thomas Heide og hovedtrener i TIL, Gaute Helstrup gleder seg over overgangen til Casper Øyvann.
Daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes, daglig leder i TUIL, Thomas Heide og hovedtrener i TIL, Gaute Helstrup gleder seg over overgangen til Casper Øyvann.

En god avtale som bidrar til å styrke Tromsøfotballen ytterligere.

- Dersom Casper slår til hos oss er dette en prestasjonsrettet avtale hvor antall spilte kamper og evt. videresalg genererer ekstra midler tilbake til TUIL. Dette klubbsamarbeidet vil være med å styrke fotballen her i nord ytterligere, legger Andressen til.

Vi ønsker å takke våre gode venner i Tromsdalen og TUIL for et godt samarbeid og ønsker dem lykke til med forberedelsene til sesongen som kommer!

Annonse fra Eliteserien: