Gjør comeback i TIL

Thomas Båtnes Braaten tar overgang fra Fløya til Tromsø IL, og skal begynne å jobbe i yngres avdeling.

Annonse:

Braaten har de siste årene jobbet som daglig leder i vår naboklubb Fløya. En rolle han har trivdes veldig godt i.

-Jeg takker Fløya for muligheten og det har vært en veldig fin erfaring for meg. Fløya har en liten administrasjon, så det har vært en allsidig hverdag med mange ulike oppgaver. Jeg har fått delta i veldig lærerike prosesser, noe jeg tar med meg videre. I tillegg har jeg hatt gleden av å jobbe med mange dyktige og dedikerte frivillige i Fløya. De gjør en enorm innsats, sier Braaten. 

Nå ser han frem til å starte i TIL, en jobb han starter på i løpet av våren. Braaten gleder seg til å bli en del av TIL, klubben han har erfaring fra som spiller. 

-Dette er en spennende stilling i et større fagmiljø, som jeg tror vil bidra til at jeg utvikler meg videre. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og bidra med min kunnskap og erfaring.

Kjempesignering for yngres avdeling

Leder av TIL Yngres, Øivind Hansen, ser frem til å få Braaten med på laget.

-Dette er en kjempesignering for TIL Yngres og klubben som helhet. Jeg er veldig glad for at Thomas ønsket å komme hit og bidra til den jobben vi skal gjøre. Vi ser virkelig frem til at han skal starte hos oss, sier Hansen. 

I utgangspunktet starter Braaten i jobben om noen måneder, inntil da skal han fullføre jobben i Fløya med stil. 

-Jeg skal fortsette å gi alt for Fløya nå på oppløpssiden. Det er mange viktige oppgaver å holde tak i, eksempelvis oppføling av lagene og klubbens 100-årsjubileum, avslutter Braaten.

Hovedoppgavene for Braaten blir å følge opp områdene marked og anlegg i yngres avdeling, samt bidra til klubbens ordinære driftsoppgaver.

Vi ønsker Thomas Båtnes Braaten velkommen på laget!

 

Annonse fra Eliteserien: