Gjentar suksessen

I vinter startet vi TIL et samarbeid med Tromsø Casting og Fluefiskeforening, med en målsetting om å tilby ungdommer et fluefiskekurs. Det ble et populært tilbud og nå starter et nytt kurs. Bli med høstens arrangement som starter 3.oktober.

Annonse:

En av målsettingen til TILs samfunnsarbeid, "TIL for alle", er et tett samarbeid med ulike aktører i byen, der vi går sammen om å tilby aktivitet til ungdom. 

Nå har dere mellom 13 og 18 år mulighet til å melde dere på fluefiskekurs. Det er et gratis tilbud og det er Tromsø Casting og Fluefiskeforening som står for kurset. 

Oppstart av årets kurs vil være søndag 3.oktober kl 18.00 i Tromsøhallen. Det vil være seks kurskvelder nå i høst som vil foregå inne og så vil det være to kurskvelder ute til våren. Etter endt kurs til våren, får alle låne ei fluestang som de bruke på sommeren. Ved påmelding, melder man seg på alle åtte kurskveldene. 

Meld deg på her

Alle som melder seg på kurset, blir også invitert på kampen mellom TIL og Odd på Alfheim onsdag 27.10. Hver deltaker vil få tilbud om to kampbilletter. 

IMG_4992.JPG
Kristian Grythe, og resten av den fantastiske gjengen hos TCFF, er klare til å ta imot nye ungdommer til fluefiskekurs nå i høst.

Har dere lyst å bli med?

Meld dere på her

 

Velkommen til alle nye fluefiskere! :)

Annonse fra Eliteserien: