- Spilt ekstremt bra

TIL Gatelag avsluttet den nasjonale turneringen i Tønsberg med å spille to veldige gode og dramatiske kamper.

I går ble andre og siste dag av den nasjonale gatelagsturnering i Tønsberg avviklet. Strømsgodset og Fotballstiftelsen arrangerte ei strålende turnering og alle våre spillere og ledere reiste fornøyd hjem til Tromsø onsdag kveld. 

Den første kampen i B-sluttspillet ble spilt mot Djerv. I en høydramatisk kamp, var stillingen 2-2 etter ordinær tid. TIL viste sterk lagånd og stå-på-vilje og scoret 3-2 målet etter golden goal. 

I den andre kampen møtte de Ham-Kam. Laget fra Hedmark viste seg å være et meget sterkt lag. Kampen var jevnspilt og stod og vippet hele tiden. Den endte til slutt med at Ham-Kam ble litt for sterk og dro i land en 2-1-seier. 

Annonse:
En av trenerne, Tobias Karlsen fra Værftet Aktivitetssenter, var imponert over laget gjennom hele turneringen.

- Vi har spilt ekstremt bra og alle har virkelig stått på for hverandre. Alle spillerne skal ha stor ros for måten de har bidratt i miljøet og skapt den nødvendige tryggheten for spillerne. En ting er de sportslige resultatene i en slik turnering, men enda viktigere er det at spillerne føler seg komfortable og har lyst til å være med på dette flere ganger, sier Karlsen.

POKAL: Adrian Solli med pokalen laget fikk.
POKAL: Adrian Solli med pokalen laget fikk.

Han trekker frem laget som helhet, men han ønsker også å gi spesiell skryt til lagets to damer.

- I ei turnering, som er dominert av menn på de ulike lagene, er det fantastisk å se at våre to damespillere trykker til og setter sitt preg på det hele. Hun ene skåret for eksempel et nydelig mål i kampen mot Ham-Kam. Det viser at damer kan hevde seg i ei turnering der hovedvekten er menn, noe som må være inspirerende for andre spillere som ønsker å være med, sier Karlsen.

Tromsø Idrettslag ønsker å takke Strømsgodset og Fotballstiftelsen for ei strålende gjennomført turnering. Spillere ble tatt imot på beste vis og de stortrivdes begge dagene. TIL Gatelag gleder seg til to nye turneringer i 2019. 

47574628_341684696427496_1249904713713844224_n
Annonse fra Eliteserien: