Full pott på Hamar!

Det ble 2-0 og TIL-seier på Hamar ikveld. Dermed er vi tilbake på vinnersporet igjen.

Annonse:

HamKam kom fra en sterk borteseier over Sandnes Ulf i forrige runde, mens TIL spilte 2-2 hjemme mot Sogndal. Så det var på ingen måte noen lett oppgave Gutan gikk til på Briskeby ikveld. 

TIL  gjorde et par bytter fra mandagens kamp mot Sogndal. Sakarias Opsahl og Anders Jenssen var nye i elleveren, ellers stilte vi uforandret. 

Første omgang utartet som en forholdsvis jevn affære. TIL hadde ballen mye, uten å skape de helt store sjansene. HamKam på sin side lå kompakt og gjorde det vanskelig for Gutan å trenge gjennom. 

Men helt på tampen av omgangen vartet vi opp med et flott angrep. Jostein Gundersen fant Eric Kitolano i mellomrommet. Kitolano vendte opp spiller Fitim Azemi alene med keeper. Azemi satt ballen sikkert ned i hjørnet. Avslutningen var en toppspiss verdig!

Andre omgang var litt mer sjanserik og HamKam var farlig frempå et par ganger. Spesielt hadde Marcus Pedersen en kjempemulighet etter drøye 60 minutter, men Jacob Karlstrøm reddet skuddet fra 5 meter på mesterlig vis. 

TIL fikk etterhvert god kontroll på omgangen og etter drøye 80 minutter doblet de ledelsen i kampen. Sakarias Opsahl spilte vegg med innbytter Mo Ahamed, og førstnevnte sendte ballen nede i høyre hjørnet fra rundt 20 meter. Flott spill og flott avslutning.

Dermed endte det med tre viktige, og ikke minst sterke bortepoeng med hjem til Tromsø. Vi gratulerer Gutan med fin prestasjon!

Neste kamp er allerede søndag kl 15.00 på Alfheim. Da kommer Ull/Kisa på besøk. 

 

Annonse fra Eliteserien: