Fotball på Senja!

Vi er i gang med prosjekt «Fotball på Senja», de 2 første klubbesøkene er gjennomført. Det ble svært hyggelig både hos Gibostad IF og Havørn/Senjahopen UIL

Annonse:

På stadion i Gibostad ble vi møtt av alltid positive og slagferdige leder Brynjulf Edvardsen. Kjegler, baller, vester og mål ble klargjort for økta. Ute på banen var de fleste ungdomsskoleelevene på plass og etter hvert kom barnetrinnet sammen med lærere. 

Til sammen ble det 58 elever! Trenerteamet ble etter hvert råsterkt med lærere som bidro på de yngste (26 spillere) sammen med Senja-trenerne Vegard Johnsen og Grete Hansen og Kristine Haugen NFF. De 2 eldste gruppene (16+16 spillere) tok Mikael Raimo Johnsen TIL (eks. Kårvikhamn IL) og undertegnede seg av.

Under økta ble særlig aktivitetsprinsippet ivaretatt så det holdt. På den yngste gruppa ble representanten fra NFF observert som hest mellom fotballaktivitetene.  Populært tiltak å kunne være rytter når en begynner å bli sliten etter mye konsentrasjon i deløvelsene og spill på 3-er bane.

I de eldste gruppene var det deløvelser med kaosfirkanter, føring, vendinger og desserten spill. I pausen før siste spilldel hadde skolen ordnet med saft og frukt til deltakerne, helt topp!

Gibostad med lærere, ledere, trenere og 58 spillere. Foto: Mathias Brobakk Nordgård, Folkebladet
Gibostad med lærere, ledere, trenere og 58 spillere. Foto: Mathias Brobakk Nordgård, Folkebladet

Etter Gibostad bar det til Havørn/Senjahopen UIL. Der ble vi mottatt av trener Trond Kjetil Wilsgård og 25 jenter og gutter i Nergård-hallen. Trond Kjetil hadde klargjort vester, kjegler, baller og mål. I tillegg hadde han ordnet grønnsaker og frukt i poser til hver deltaker, pluss drikke!

Her ble deltakerne fordelt i 2 grupper med de yngste i egen 3-er bane sammen med Kristine Haugen og de eldste sammen med hovedtrener Mikael Raimo Johnsen og undertegnede som assistent. Begge gruppene og de voksne fikk 2 fine timer sammen i en strålende fotballhall.

Aktivitetsprinsippet var i fokus og barna fikk mye trening med ball. Både med deløvelser og spill, det hele med konsentrasjon og innlevelse

Vi takker for laget, gjestfriheten og innsatsen på begge plasser og ønsker lykke til med fotballen utover sommeren og resten av sesongen!

Hilsen Truls Jenssen, trenerutvikler Out-house.

Havørn/Senjahopen UIL med trenere og 25 spillere. Foto: Jørgen Skulbru
Havørn/Senjahopen UIL med trenere og 25 spillere. Foto: Jørgen Skulbru

 

Annonse fra Eliteserien: