Forsterker smittevernet på Alfheim

Forsterker smitteverntiltakene på Alfheim Stadion

Annonse:

En fotballspiller tilknyttet Tromsø IL har testet positivt på Covid-19 og to personer i støtteapparatet er definert som nærkontakter og satt i karantene. Som følge av dette har Tromsø IL, i samråd med medisinsk ansvarlig Jorid Degerstrøm, besluttet å forsterke smitteverntiltakene på Alfheim Stadion den neste uken.

- Tromsø IL har iverksatt flere tiltak for å unngå smittespredning i spillergruppen, blant ansatte i Tromsø IL og i samfunnet forøvrig. Per i dag har alle nærkontakter testet negativt, men vi forsterker nå smitteverntiltakene på Alfheim Stadion, sier Jorid Degerstrøm. 

- Vi er inne i en særdeles kritisk fase av året hvor vi ikke tåler å få smitte inn i våre ulike grupperinger. I tillegg ønsker vi ikke å påføre samfunnet ytterligere smitte ettersom vi lever på en tillit fra samfunnet hvor vi får leve tett på hverandre mot at vi har strenge interne tiltak. Dette medfører at vi kommende uke legger på ytterligere tiltak, sier daglig leder Øyvind Alapnes

Avlyser samling for nordnorske talenter

- Vi er også svært lei oss for å avlyse samlingen hvor talenter fra hele Nord-Norge skulle samles. Med en person smittet og to i karantene må vi sikre både spillere og andre kommuner i Nord-Norge. Kommende uke blir krevende, men er definitivt den beste «medisinen» for å komme oss på 100% trygg grunn, legger Alapnes til.

Følgende tiltak iverksettes:

  • Alle ansatte i administrasjonen til Tromsø IL vil den neste uken ha hjemmekontor. Møter gjennomføres digitalt.
  • Treninger til A-laget og øvrige lag gjennomføres som planlagt. Spillere møter til trening. ferdig skiftet og forlater treningsarenaen etter endt trening.
  • Den planlagte talentsamlingen for nordnorske talenter avlyses.
  • Kantina på Alfheim Stadion holdes stengt den neste uken (uke 8).
  • Treningsrommet på Alfheim stadion holdes stengt den neste uken (uke 8).
Annonse fra Eliteserien: