Første kamp unnagjort

Gutan reiser søndag til La Manga for årets første treningsleir. På veien dit hadde laget et stopp på Lillestrøm for å spille en treningskamp mot LSK.

Annonse:

Kampen mot Lillestrøm var årets første på stor bane. Laget spilte riktignok turnering forrige helg, men det var nierfotball. Simo Valakari benyttet kampen til å bytte mye på laget, slik at alle har fått ei gjennomkjøring før treningsleiren starter. Det samme gjorde Lillestrøm-trener, Geir Bakke. 

IMG_6257

Lillestrøm vant kampen 2-0, etter mål av Magnus Knudsen og Ebiye Moses. 

Ellers var det hyggelig og treffe våre trofaste supportere i sør. De stiller på alt av kamper og gir en uvvurderlig støtte til laget. Veldig fint at de tok turen til LSK-hallen idag og Tromsø IL håper å kunne oppleve mange hyggelige stunder sammen med dem i 2020. 

Mikael i opptrening

Mens de TIL-guttene spilte kamp, drev Mikal Norø Ingebrigtsen vanlig trening sammen med fysio, Tom Erik Richardsen. Mikael har vært ute ei stund med en skade, men det går jevnt og trutt fremover. Det medisinske apparatet har skreddersydd et opptreningsprogram som skal få Mikael tilbake på banen raskest mulig. 

IMG_6256
Tom Erik Richardsen og Mikael Norø Ingebrigtsen

Til.no kommer tilbake med oppdatering fra La Manga i neste uke.

Annonse fra Obos-ligaen: