Forlenget med Nilsen

Lasse Nilsen har skrevet under på en ny kontrakt som gjør at han er TIL-spiller ut 2020-sesongen.

Nilsen hadde en kontrakt som løp ut 2018, men denne er nå forlenget med to nye år. 

- Det å ha et lengre perspektiv på Lasse er viktig for oss. Han har tatt nye steg det siste året. Han ser ut til å ha stabilisert seg på et bra nivå og så regner vi med at han vi utvikle seg i årene som kommer, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

- Stolt

22-åringen var i vår utlånt til TUIL i OBOS-ligaen, men har blitt fast inventar i Simo Valakaris mannskap etter at han kom tilbake i sommer. 

Annonse:
- Jeg er fryktelig stolt over å ha signert en ny kontrakt som gjør at jeg kan jobbe med det jeg liker aller best, sier Nilsen.

- Dette betyr mye for meg, for TIL er en klubb jeg trives godt i og vi har noe veldig spennende på gang. Jeg gleder meg til å være med på reisen videre. Jeg har hatt et innholdsrikt år og jeg ser bare frem til å ta nye steg i TIL, legger han til.

Planlegge fremtiden

Klubben er inne i en prosess hvor man ser på sammensetningen av neste års stall og ser det i sammenheng med årene som kommer. 

- Arbeidet med å planlegge fremtidens TIL-stall jobber vi videre med. Vi vil ha med de spillerne som vi mener vil være en sterk del av klubben fremover. Vi har en jobb å gjøre i forhold til de med kontakter som går ut med tanke på neste års stall, men vi skal jobbe med flere etter hvert. 

- Vi har flere som har kontrakt som løper ut i år og neste år, men Lasse var det naturlig å få på plass nå ut fra den kontrakten han hadde. Vi ville ikke vente lenger med ham, legger Johansen til. 

Annonse fra Eliteserien: