Før kampen mot Strømmen

Mandag er det ny hjemmekamp på Alfheim og vi er klar for 3.serierunde i årets OBOS-liga. Denne gang gjester Strømmen Alfheim. Les hva Gaute har å si før kampen og du kan også lese litt om vår motstander.

Annonse:

Etter seieren mot Kongsvinger på Gjemselund mandag, står vi med full pott etter to runder i årets OBOS-liga. Gledelig er det også at vi ikke har sluppet inn mål enda. På mandag gjester Strømmen IF Alfheim. 

Gaute:-angripe med enda mer kraft

TIL-trener Gaute Ugelstad Helstrup er fornøyd med mye av det han har sett i de første to rundene. Likevel ønsker han å se utvikling fra kamp til kamp. 

Hva kan du si om neste motstander, Strømmen?

-Strømmen er det laget som har flest strake år i OBOS-ligaen, så de har mye erfaring fra denne divisjonen. Det er et lag som jobber knallhardt og så har de i tillegg noen spillere med x-faktor fremover i banen. Det er ingen tvil om at Strømmen kommer til å gi oss hard motstand på mandag, sier Helstrup. 

Hva tenker om du om kampen på mandag?

-Vi har mest fokus på oss selv og vi ønsker hele tiden å bli bedre. Jeg ønsker å se utvikling i fra kamp til kamp. Inngangen til kampen på mandag, er mye av det samme som de forrige kampene: Fortsette med det gode forsvarsarbeidet der alle 11 spillerne er delaktig, og samtidig forsøke å angripe med enda mer kraft. Selv om reslutatene har vært bra de første to kampene, ønsker vi å komme oss opp enda et hakk mot Strømmen, sier Helstrup.

Dette er Strømmen IF

Strømmen IF ble stiftet i 1911, da som Strømmen Fotballklubb. Etter at en del lokale klubber slo seg sammen, ble Strømmen IF en realitet etter 2.verdenskrig. Det ble en stor forening som dekket mange forskjellige idrettsgrener. 

Fotballavdelingen i klubben har etter krigen skapt en stolt historie. Lagets første storhetstid var på 50-tallet da laget var i Hovedserien. I sesongen 1953 kom de sågar på en sterk andreplass. De ledet serien hele den sesongen, men tapte på målstreken i siste serierunde. 

Etter en en periode borte fra høyeste nivå i Norge, kom Strømmen tilbake til toppserien i 1986. Sesongen 1988 er så langt deres siste sesong på aller høyeste nivå i Norge. 

Etter noen sesonger i 2. og 3.divisjon, rykket Strømmen opp til 1.divisjon i 2010. Siden den gang har de vært å finne i det som idag er OBOS-ligaen. 

Kilde: https://www.strommen-if.no/

Tromsø IL ønsker alle en riktig god kamp!

 

Annonse fra Obos-ligaen: