For en duo!

De er best i eliteserien i hver sin kategori. Og de hjelper hverandre til topps.

Morten Gamst Pedersen har flest målgivende i Eliteserien med ti.

Simen Wangberg har flest scoringer i Eliteserien av forsvarsspillerne med seks. 

- Det er bra og det er selvfølgelig artig, sier kaptein Wangberg.

Fire fra Gamst

Begge målene til Wangberg mot Sarpsborg 08 kom etter målgivende fra Gamst Pedersen. Og i Brann i første serierunde sto duo bak 1-1-scoringen på overtid.

I går slo selvsagt Gamst Pedersen bak pasningen til Wangbergs scoring slik det sto 1-0 på Alfheim etter 30 minutter.

Og vel så viktig, når Wangberg scorer, taper ikke TIL. De seks mål har kommet i fem kamper, og gitt 11 av 15 mulige poeng. 

- Vi har jo gode server og så har vi god oppstilling i boksen, så det skal være mulig å komme på ballen, og da vet vi at store muligheter for at den går i mål. Med så gode server, så bør vi ha et høyt dødballsnitt, sier Wangberg.

- Det er selvsagt artig å score og så kom målet på et viktig tidspunkt. Det fløt ikke så godt i den perioden av kampen, men da kunne vi slippe litt ned skuldrene og begynne å spille litt igjen, legger han til. 

Hverdagen

Med 3-0-seieren over Viking og tapet til Sogndal (1-4 mot Godset), så styrer Gutan sin egen skjebne.

Annonse:
- Det er litt som det har vært i det siste, men nå har vi det i egne hender, for vi møter Sogndal i neste runde. Vi kan på mange måter avgjøre selv, og det er også det vi har fokus på. Vi har fokus på oss selv og det vi kan gjøre noe med. Derfor har det vært veldig bra på treningsfeltet, sier Wangberg. 

- Vi har klart å distanser oss fra tabellsituasjonen og heller tenkt på hva vi skal gjøre i hverdagen. Det har vært veldig bra og det skal vi fortsette med, legger han til. 

- Vi måtte vinne i dag og den styrken håper jeg at vi klarer å gjenskape mot Sogndal, for da er gode muligheter til å ta med seg tre poeng derfra. 

Annonse fra Eliteserien: