- Flott og inspirerende treningsøkt

SNN-akademiet besøker denne uken Leknes og Kabelvåg for å inspirere og dele erfaringer med klubbene Leknes FK, Stamsund IL, Svolvær IL, Henningsvær IL og Kabelvåg IL.

Annonse:

TIL og Sparebank 1 Nord-Norge har i over ti år samarbeidet om å inspirere, begeistre og dele erfaringer gjennom SNN-akademiet. Siden starten har klubben og banken møtt over 2500 unge fotballspillere i fotballkretsene Troms og Finnmark, Hålogaland og Nordland.

Denne uken er Truls Jenssen, Trenerutvikler out-house, TIL og William Frantzen, arrangement- og arenaansvarlig, TIL på Leknes og i Kabelvåg. På programmet står en treningsøkt etterfulgt av et trenerforum for deling av erfaringer og kompetanse. 

Nedenfor kan du se bilder og video fra treningsøkten på Leknes.


Hyggelig møte med dyktige fotballfolk

Trenerutvikleren er meget glad for at klubben kan være ute i distriktet for å bli enda bedre kjent meg alle de dyktige og hyggelige fotballfolkene vi har i regionen.

- Det er utrolig hyggelig å være ute og møte fotballfolk i Nord-Norge for å både dele kunnskap, erfaringer og forhåpentligvis inspirere jentene og guttene som er med på tiltaket til ha det gøy med fotballen, sier Truls Jenssen.

- I tillegg til fotballøkten gjennomfører vi et forum for lederne og trenerne i klubbene i etterkant. Her diskuteres aktuelle problemstillinger og ikke minst mulighetene klubbene har for å drive spillerutvikling. For oss i TIL er det helt naturlig å dele - det vil alltid være spørsmål der ute, både om klubbdrift og spillerutvikling, og da skal også telefonlinjene være korte også etter at vi har vært på besøk, legger han til.

For Leknes og Stamsund betyr det mye å få besøk fra TIL.

- Vi er utrolig glad for at TIL kommer på besøk og hjelper oss til å bli enda bedre. Det er gøy for spillerne å få møte noen nye fjes og få litt ny inspirasjon til å fortsette treningen, sier Hans Eirik Jonassen, Leknes FK.

Besøker 15 steder i Nord-Norge

SNN-akademiet har til nå i høst vært på Ringvassøy, i Porsanger, i Alta, på Hesseng, i Karasjok (Nordlys IL), på Andenes, i Harstad (Medkila) og i Beisfjord,

Totalt skal klubben besøke 15 steder i Nord-Norge gjennom høsten - Øksfjord, Skjervøy, Nordreisa, Bardu og Senja gjenstår. Vi gledes oss.

Tusen takk til Sparebank 1 Nord-Norge som gjør SNN-akademiet mulig.

Annonse fra Eliteserien: