Fikk skryt etter debuten

Tobias Hafstad debuterte for Norge G17 i 1-3-tapet mot Sverige. Det ble også tap for Norge G16 og Bryan Fiabema i Polen.

Annonse:

TIL-spilleren (med nummer 14 på lagbildet) var en av tre debutanter på laget. Det vanket gode ord fra landslagssjefen etter kampen. 

- De nye gutta har blitt tatt bra i mot av gruppa og vi hadde tre debutanter fra start i dag. De nye gutta er positive. Martin Palumbo og Tobias Hafstad gjør det veldig bra, og Kaloyan Kostadinov gjør det også bra i dag, sier Jan Peder Jalland til fotball.no.

Sverige ledet 2-0 ved pause og vant altså 3-1 til slutt.

- Inngangen vi har hatt til denne samlingen var å gå fra gutt til mann. I starten av kampen har vi to sjanser til å klarere, men klarer ikke det og Sverige scorer i kampens første minutt. Etter ni minutter mister vi ballen på egen halvdel og svenskene setter 2-0. Det er akkurat disse feilene vi må luke bort som lag.

- Etter førsteomgang er det 5-2 i sjanser til oss, men dette at vi slipper inn for mange mål har vært et problem over tid. I andre omgang løfter Sverige seg og vi må kjempe hardt. Så får de 3-0 når vi flytter laget frem og jager scoring. Vi vinner sjansestatistikken 7-5, men er ærlige om at vi burde skapt mer, legger Jalland til.

Lørdag møter de Østerrike og mandag er det kamp mot Irland. 

Norge G16-landslag er med i Syranska Cup i Polen og møtte Sveits i dag. Dessverre ble det 2-3-tap for Bryan Fiabema og hans norske lagkamerater. 

Sveits tok ledelsen, men Norge utlignet før pause slik det sto 1-1 ved halvspilt kamp. I begynnelsen av andre omgang scoret Sveits to kjappe mål og siden Norge klarte bare å sette en ball bak motstanderens keeper, ble det 2-3-tap.

Fiabema ble byttet ut fem minutter før slutt.

Norge møter taperen av Polen-Georgia i neste kamp.

G16 før Sveits
TAP: Norges lag mot Sveits. Bryan Fiabema bak til venstre. Foto: fotball.no

 

Annonse fra Obos-ligaen: