Fikk seg jobb i Mjøndalen!

Eirik Sande Kristoffersen har vært trener i TIL-akademiet i flere år. Nå venter en ny og spennende utfordring i Mjøndalen.

Annonse:

Eirik Sande Kristoffersen (26) har i år vært hovedtrener for TIL C. En jobb han tok på strak arm da koronaen slo inn over landet. TIL C stod uten trener etter at Mikael Raimo Johnsen takket ja til Fløya og dermed sluttet som TIL C-trener.
Så slo pandemien inn over landet og prosessen med å ansette ny trener ble satt på vent. Da ble Sande Kristoffersen spurt om å overta laget, noe han gjorde med hele seg fra dag én.
- Eirik tok utfordringen på en meget bra måte og har utviklet seg på flere områder gjennom året, sier utviklingsansvarlig i TIL-akademiet, Morten Giæver.

Nå venter nye utfordringer for Vadsøværingen. Fra januar 2021 skal Sande Kristoffersen jobbe som trener i akademiet til Mjøndalen.
- Jeg skal være hovedtrener på U17 og spillerutvikler/assistenttrener på U21, sier Sande Kristoffersen.

Han gleder seg til å prøve noe nytt.
- Jeg har hatt det utrolig bra i TIL og dette året har vært veldig lærerikt. Samtidig gleder jeg meg til å utfordre meg selv med ny by, nye folk og et nytt miljø i en spennende klubb. Jeg ønsker å takke klubben, og Morten, for muligheten jeg fikk. Det setter jeg stor pris på, avslutter den sympatiske treneren.

 

Tusen takk for innsatsen, Eirik, og lykke til i Mjøndalen, fra alle i Tromsø Idrettslag.
Vi sees!

Annonse fra Eliteserien: