Fiabema scoret for Norge

Bryan Fiabema scoret det ene målet da Norge slo Finland 4-1 i Syrenka Cup i Polen.

Annonse:

Kampen mot Finland var den siste i turneringen. Fiabema (nr. 9 på bildet) startet kampen og ble byttet ut fem minutter før slutt.

Seieren gjorde at Norge ble nummer syv i G16-turneringen.

- Det var en bra avslutning på turneringa og vi kontrollerte stort sett hele kampen mot et finsk lag som var gode med ball, sier landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

Vel midtveis i 1. omgang tok Norge ledelsen, men Finland utlignet til 1-1 like etter. 

Så var TIL-spilleren frempå.

- Det var et innlegg som Bryan Fiabema headet i mål, forteller Halle.

Det sto 2-1 ved pause og siden Norge scoret to mål til etter hvilen ble det altså 4-1-seier. 

- Det var mye som var bra i dag. Vi var solide defensivt og skapte mye offensivt. Vi dominerte kampen i andreomgang og burde nok scoret to-tre mål til. Totalt hadde vi 17-18 sjanser i dag mens Finland hadde et par i tillegg til scoringen.

- Vi presterte bra i lange perioder i de to første kampene også, men vi har sluppet inn litt for enkle mål. Vi slapp inn ett i dag også, men skapte veldig mye og scoret fire. Det er vi fornøyd med. Gutta sto på helt ut og denne seieren gir oss en litt bedre følelse inn mot kvalifiseringa. legger Halle til.

Norge møter Bulgaria, Malta og Østerrike på hjemmebane i den første runden i EM-kvalifiseringa i oktober. Kampene spilles på Briskeby stadion og på Raufoss stadion.

Annonse fra Obos-ligaen: