Fiabema med hattrick for Norge!

TILs Bryan Fiabema leverte en fantastisk kamp for Norges G16-landslag mot Malta søndag ettermiddag. Spissen noterte seg for hattrick og var sterkt delaktig i 8-0-seieren.

Annonse:

Kampen på Raufoss stadion ble aldri av det spennende slaget resultmessig. Allerede før minuttet var spilt, sendte Fiabemi Norge i ledelsen med et skudd fra fem meter. Norge gikk opp til 2-0 etter åtte minutter og 3-0 i 24. minutt. 

De neste fem minuttene var det duket for målshow fra Fiabema. Etter 26 minutter dribler Oskar Bobb seg inn i 16-meteren og spiller ballen sikkert til Fiabema som enkelt kunne sette ballen i mål. 

Bryan Fiabemas hattrick ble kronet etter at drøye halvtimen var spilt. Nok en gang gjorde Oskar Bobb et nydelig forarbeid og assisterer Fiabema igjen, som dermed putter ballen sikkert i mål. 

Lanfslagstrener Gunnar Halle, var fornøyd med gjenomføringen av kampen og gledet seg over Nores to hattrick-helter, Bryan Fiabema og Tobias Fjeld Gulliksen.

- Det var deilig for dem begge. Kanskje ekstra deilig for Bryan som bommet på noen sjanser sist. Vi har ikke tenkt på hvem som får med seg matchballen hjem, men vi har vel en reserveball slik at de kan få en hver, sier Halle til fotball.no.

Det endte til slutt 8-0 til Norge, etter at det stod 6-0 til pause. Med denne seieren står Norge med seks poeng og er sammen med Østerrike klar for eliterunden, som er neste steg i kvalifiseringen.

Norge og Østerrike møtes dermed til en gruppefinale 23.oktober for å avgjøre hvem som vinner gruppa. Gunnar Halle gleder seg til den kampen.

- Vi visste at det var de to beste lagene i gruppa og at det kunne bli slik. Østerrike er et godt lag så kampen skal bli en bra test for oss, avslutter Halle til fotball.no. 

Annonse fra Obos-ligaen: