Foreslå aktiviteter i Fanzone

I september arrangerte TIL årets siste Fanzone. I alt ble Fanzone arrangert syv ganger i 2019. Nå kan du komme med forslag på aktiviteter som vi kan ha i 2020.

Annonse:

Selv om Eliteserien 2019 fortsatt ruller og går, ble hjemmekampen mot Strømsgodset i slutten av september årets siste kamp med Fanzone. Årets Fanzone-sesong har hatt varierte aktiviteter og underholdning. Arrangements- og arenaansvarlig, William Frantzen, sier seg fornøyd med Fanzone 2019.

-Hensikten med Fanzone, er å skape god stemning og legge til rette for aktivitet for barn og ungdom i forkant av kampene våre.

I årets Fanzone har det blant annet vært hoppeslott, FIFA-telt, fotballdart, ballbinge, shootout og muligheter for å kjøpe mat og drikke. I tillegg har ulike kamppartnere hatt egne aktiviteter.

-Vi har også hatt to kamper der vi, i samarbeid med Nordlys, har hatt TV-sending i Fanzone. Vi hadde det før 16.mai-kampen mot Glimt der vi hadde en times oppbygning til kamp, og vi hadde en direktesendt idrettsdebatt i forkant av valget i høst. Det synes vi har vært spennende, sier Frantzen. 

Planleggingen av Fanzone 2020 er nå så smått igang. TIL ønsker svært gjerne at dere tar del i denne planleggingen. Nå har dere sjansen til å komme med innspil til aktiviteter som vi kan ha i Fanzone til neste år. 

Har du forslag til aktiviteter i Fanzone, skriv gjerne inn i kommentarfeltet til denne artikkelen på Facebook-siden vår eller send en oss en mail til [email protected] 

Alle gode forslag mottas med takk!

Annonse fra Obos-ligaen: