Espejord forlenger låneavtalen

Tromsø IL er enige med SC Heerenveen og Runar Espejord om en låneavtale som gjør at han er TIL-spiller fram til sommeren 2021.

Annonse:

Runar Espejord fortsetter i den røde og hvite drakten, og har signert en låneavtale som gjør at han er TIL-spiller fram til sommeren 2021.

Runar Espejord fikk en drømmestart da han scoret to mål i TIL-returen i høst. På fem kamper ble det 5 fulltreffere, og han var en viktig bidragsyter til at klubben sikret opprykket til Eliteserien. Runar gleder seg stort til fortsettelsen.

- Det er herlig å kunne være med å bidra i TIL fremover, og samtidig kunne være med å bygge opp noe som gjør at vi kan bite godt fra oss i Eliteserien igjen. Jeg gleder meg utrolig mye til å spille en forhåpentligvis strålende vårsesongen i TIL-drakten, sier Runar Espejord.

Assistenttrener og spillerlogistikkansvarlig i Tromsø IL, Lars Petter Andressen er veldig glad for å ha forlenget låneavtalen med Runar Espejord.

- Vi er veldig takknemlige for at vi får med Runar videre. Han er en lokal gutt, kommer fra eget akademi og er en flott ambassadør for Tromsø Idrettslag. Vi gleder oss til å se han tilbake i Eliteserien, sier Lars Petter Andressen.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med Lars Petter Andressen.

Annonse fra Eliteserien: