- En veldig viktig signering

Christian Tamba Landu-Landu (25) har signert en ettårskontrakt med Gutan.

Tromsø IL og Christian Tamba Landu-Landu er blitt enige om å forlenge avtalen med ett år.

- Jeg er veldig glad for å signere Christian Landu-Landu fordi han tilfører laget kontinuitet. Han er en veldig viktig signering for klubben, spesielt med tanke på at vi ønsker å bygge en sterk kultur på Alfheim. Landu har vært her en stund og kjenner derfor klubben godt og vet hvordan vi ønsker å gjøre det, sier Simo Valakari.

- Det var et vanskelig valg med tanke på at jeg kunne kommet tilbake til VIking og Stavanger hvor jeg er ifra. Samtidig er jeg blitt glad i både TIL og Tromsø, og det som skjer i klubben er veldig spennende. Når jeg nå fikk muligheten til å være med på dette så var det vanskelig å takke nei. Det er en reise jeg har lyst til å være med på og vi skal alle jobbe hardt for at TIL tar det neste steget, sier Christian Landu-Landu.

Annonse:
Christian Landu-Landu tilfører klubben kontinuitet, og er en spiller som alltid setter laget foran seg selv.

- Selv om han ikke spilte så mye som han selv ønsket forrige sesong, så jobbet han hardt på hver eneste trening, og gjorde det han kunne for at laget skulle prestere best mulig. I hver situasjon, uansett om han spiller eller ikke, så setter han alltid laget foran seg selv, og når vi trengte han tilførte han laget noe ekstra i form av sin kraft og tilstedeværelse. Fakta er også at dersom vi klarer å beholde stammen i laget og skape kontinuitet vil resultatene bli bedre i et lengre perspektiv, sier Valakari.

- Jeg vet at konkurransen er hard om spilletid, men det at Simo ønsket å ha meg med videre var avgjørende. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen og skal jobbe hardt for å spille meg inn på laget. TIL er en klubb hvor alle forutsetninger ligger til rette for at jeg kan utvikle meg videre som spiller å ta det neste steget i karrieren, sier Landu-Landu.

Annonse fra Eliteserien: