Etablerer E-SPORT-lag

TIL starter opp E-SPORT-lag, og har fått med seg to toppspillere på laget.

Annonse:

TIL ønsker å være med på utviklingen innen E-SPORT, og starter opp eget E-SPORT-lag. Med på laget har klubben fått med seg to nordiske toppspillere.

Første spiller på plass er Steffen Langhaug (21 år) fra Nordvågen. Han har over flere år vist seg som en av norges beste FIFA-spillere, og er utnevnt til kaptein på laget.

Den andre spilleren er Eemeli Simpanen (22 år) fra Helsinki i Finland. Simpanen er ingen hvem som helst, han har nemlig blitt  kåret til nordisk mester i FIFA, og tatt en 2. plass i Masters i Amsterdam.

Ønsker du å finne gutta på FIFA er Steffen sitt gamertag "HBK_95", mens Eemeli kaller seg for "Snipguy".

Kvalifisering til FIFA eClub World Cup™

I løpet av de kommende dagene (7-11. januar) arrangeres det en global online kvalifisering til FIFA eClub World Cup™ som avholdes 9-10 februar.

Steffen Langhaug og Eemeli Simpanen skal representere TIL i kvalifiseringen, og håper å ta seg videre til sluttspillet.

Nåløyet er derimot trangt ettersom det sammen med regjerende mester Brøndby IF kun er 15 lag som går videre til eClub VM.Det blir derfor spennende å se hva gutta får til.

Hva er FIFA eClub World Cup?

FIFA eClub World Cup™ er FIFA sin offisielle eFotball turnering for klubblag, hvor alle eFotball klubber og organisasjoner er invitert til å delta. Her skal de 16 beste lagene konkurrere mot hverandre for å avgjøre hvem som er det beste klubblaget i verden i FIFA 19.

For å delta må hver klubb ha en spiller for Xbox One og en for Playstation 4. Dermed vil både Steffen (Playstation 4) og Eemeli (Xbox One) representere TIL på hver sin plattform hvor de møter motstanderlagene på respektive plattformer i et 1v1 format.

For å avgjøre hvilket lag som vinner summeres totalscore for både Xbox og PS4 opp til et sammenlagtresultat der laget med best score tar seg videre til neste runde. Hver gruppe består av 10 lag og alle lagene skal møte hverandre for å avgjøre hvem som kvalifiserer seg til eClub VM. Alle kamper spilles i FIFA 19 Ultimate Team Friendly Season mode.

Les mer om FIFA eClub World Cup her™

Vi ønsker gutta lykke til i kvalifiseringen!

PS. På veien mot VM kan gutta blant annet møte en rekke klubber fra Bundesligaen og Serie A, i tillegg til TIL deltar også Vålerenga og Midtjylland fra Skandinavia.

Annonse fra Eliteserien: