Drømmedebut for Azemi

Fitim Azemi hadde ikke scoret på 26 kamper, men han trengte bare 51 minutter på å spille seg inn i TIL-hjertene på Alfheim.

Kun noen få minutter ut i andre omgang fikk publikum se en perfekt overgang. Daniel Berntsen løp halve banen med ballen før han slo en perfekt stikker til Fitim Azemi, som var iskald alene med keeper og satte ballen enkelt og sikker forbi Mjøndalens keeper. 

- Det var godt å starte med å score i første kamp, sier Azemi. 

- En god gammeldags goalgetter-scoring. Det må sies at det var en fantastisk pasning av Daniel. Han setter meg opp alene med keeper og jeg bruker ett touch før jeg setter den i mål med det andre, legger han til.

God kamp 

Trener Simo Valakari likte selvsagt det han så av lånespilleren fra VIF.

- Han spilte en god kamp selv om det var hans første kamp med et nytt lag. Han har funnet seg godt til rette, gjorde det vi ønsket ved å holde på ballen for oss og løpe bak forsvaret. Som spiss er det alltid godt å få det første målet og det var en flott avslutnig etter en glimrende pasning. Vi er glade for å ha han her, sier Valakari. 

Spissen har funnet seg fort til rette, noe den tidligere Bodø/Glimt-spilleren mener er naturlig når man flytter nordover. 

- Jeg har sagt det før, når man kommer nordover, så føler man seg hjemme med en gang. Folk her er veldig flinke til å ta imot nye spillere og ta vare på dem.

- Kampen gikk greit. Jeg gir meg selv ok + og det er mye fordi jeg har kun tre treninger med guttene før kampen og vi kjenner hverandre ikke enda. Jeg ser det er mye potensial i det her laget og det har mye ballferdigheter. Det kommer til å se bedre ut i kampene som kommer når vi får mer tid sammen, legger Azemi til.

Lørdag er det kamp mot Rosenborg på Lerkendal.

- Jeg kan ikke love noe ting, men skal gjøre mitt beste for å score der også.  

Årets mål?

TILs toppscorer Onni Valakari, scoret sitt fjerde mål for sesongen etter 37 minutter. Og scoringen kan fort bli årets mål på Alfheim, for det var av det spektakulære slaget. 

Annonse:
TIL spilte fra venstre mot høyre og Robert Taylor slo en nydelig ballen til Magnus Andersen. Han løftet ballen inn i feltet og på 12 meters hold fra mål sto Valakari. På strak volley med venstrefoten, satte han ballen klin opp i krysset. 

- Det var et flott mål, men dessverre ble det bare ett poeng i dag. Jeg føler det som at vi tapte denne kampen, sier Onni Valakari. 

- Det var en god avslutning, og han har også trent mye på det, som mange av de andre spillerne. Det var en nydelig pasning av Magnus og vi hadde også mange spillerne i boksen og da kan slikt skje, sier Simo Valakari. 

 TIL slapp dessverre Mjøndalen inn i kampen etter 2-0-scoringen, og de scoret to ganger slik at det ble 2-2 til slutt. Dermed er TIL fortsatt nummer 12 på tabellen. 

Annonse fra Eliteserien: