- Drar for å hente tre poeng

Kaptein Simen Wangberg har god tro på at TIL kan slå Molde på Aker Stadion søndag.

TIL spilte borte mot nettopp Molde i slutten av februar og tapte 1-2, men spilte en god kamp. 

- Molde liker å spille ball og ha ball på hjemmebane. Vi møtte dem i oppkjøringen, hvor vi spilte bra, men hvor vi ikke var så fornøyde med resultatet. Men det var nok en av de bedre kampene vi har spilt i år med tanke på eget spill og ballinnehav. Vi håper å gjenskape noe av det, sier Wangberg. 

- Ta tre poeng

Molde har så langt vunnet tre og tapt to hjemmekamper i år. Tapene har kommet mot Aalesund og Sogndal.

- Vi drar dit for å ta med oss tre poeng hjem. Vi har levert bra på bortebane i år og har med oss en god følelse når vi setter oss på flyet på Langnes, sterk i troen på tre poeng, sier Wangberg. 

- Vi har en gjeng som har veldig lyst på å ta med seg poengene nordover, sier trener Bård Flovik.

- Vi var gode mot de i oppkjøringen og gode der i serien i fjor da det ble 1-1, så der nede har vi vært bra mot Molde. Vi er godt forberedt og har et sterkt fokus på oss selv og våre prestasjoner. Vi drar nedover med selvtillit og tro med spillere i form, legger han til. 

- Revansjere

I og med det har vært landslagspause har blitt mulighet til å legge inn mer trening. 

Annonse:
- Etter 14 dager med kampfri så gleder vi oss til å revansjere oss etter en dårlig periode mot Lillestrøm borte og Vålerenga hjemme. Vi har trent litt annerledes, hatt fokus på noen detaljer og spillestil. Vi trente veldig godt i perioden etter Vålerenga og så ga vi spillerne tre dager fri. En kombinasjon med hard og god trening samt litt fri tror jeg har slått veldig bra ut for gruppa. Det ser i alle fall slik ut og det er fin stemning i garderoben, sier Flovik.

- Vi har forberedt oss godt med en liten pause forrige helg, så vi har fått ny giv og energi. Jeg tror det passer oss godt å møte Molde nå. Det har vært nyttig med landslagspause siden vi har hatt en lang periode med mye kamper. Nå har vi fått et par uker på å trene på hvordan vi skal se ut både offensivt og defensivt, og det tror jeg vil slå bra ut, sier Wangberg. 

Mikael Norø Ingebrigtsen og Gudmund Taksdal Kongshavn er usikre til kampen på grunn av sykdom. 

Annonse fra Eliteserien: