Diplom for fortjenestefullt virke

På årsmøtet 13. mars ble det delt ut to diplom for fortjenestefullt virke i klubben.

Annonse:

Vi gratulerer Leif Arneberg og Berit Kjeldsberg med diplom for fortjenestefullt virke i Tromsø idrettslag. Disse ble delt ut på årsmøtet onsdag 13. mars på Alfheim.

Under følger teksten fra hederstegnkomiteen:

Leif Arneberg

Han har vært engasjert i ulike roller på frivillig basis i TIL gjennom flere tiår. På 1980-tallet var han tilknyttet håndballgruppa hvor han blant annet var den siste formannen før gruppa ble nedlagt.

Fra 1990 var han Alfheims stemme til Isberget Sør ved at han telefonoverførte alle hjemmekampene til supporternes samlingsplass på kampdag. Denne funksjonen ble overflødig når alle rundens kamper kunne ses på TV.

Deretter ble han en del av teamet i speakerbua hvor hans oppgave har vært å følge scoringsoppdateringene fra alle de andre kampene i serierunden og bringe dem til speaker for opplysning over høyttaleren. Dette er en tjeneste som er pålagt klubbene av NFF og er viktig for publikum.

Diplom for fortjenstfullt virke i klubben tildeles Leif Arneberg.

Berit Kjeldsberg

Hun har vært engasjert i ulike roller i klubben i ca. 30 år. Hun begynte som trener for aldersbestemte guttelag som hun trente i mange år.

Deretter har hun vært en av, om ikke den viktigste, pådriveren for satsingen på jente- og kvinnefotball i klubben. Her har hun vist et stort engasjement for å få jenter til å spille fotball, og har lagt ned utallige timer som trener for dem.

Trenergjerningen toppet seg med damelagets seriemesterskap i 2. divisjon i 2018.

Hun har vært styremedlem i flere perioder og har den høythengende UEFA A-lisensen som trener.

Diplom for fortjenstfullt virke i klubben tildeles Berit Kjeldsberg.

Annonse fra Eliteserien: