- Det har vært en drøm

Mikael Raimo Johnsen (28) har blitt enig med IF Fløya og blir med det hovedtrener for herrelaget deres i 2020.

Annonse:

Grønntrøyene rykket i fjor opp til PostNord-ligaen (2. divisjon). De har brukt god tid på å finne en hovedtrener, og tirsdag ettermiddag kom Fløya til enighet med Mikael Raimo Johnsen.

Raimo Johnsen, som har ledet TIL C i akademiet de siste årene tar over Fløya med umiddelbar virkning. Han skal samtidig ha enkelte oppgaver i TIL-akademiet og kommer derfor til å være noe på Alfheim fortsatt.

- Vi er veldig glade på Mikael sine vegne for at han har fått denne muligheten, sier utviklingsansvarlig i TIL-akademiet, Morten Giæver. Han har gjort en fantastisk jobb hos oss og utviklet seg masse. Jeg er helt sikker på at han kommer til å gjøre en kanonbra jobb hos Fløya, fortsetter Giæver.

Raimo Johnsen selv er motivert for jobben og takknemlig overfor TIL.

- Jeg er veldig takknemlig for at TIL har hjulpet meg til å å kunne ta denne muligheten, sier Raimo Johnsen. Jeg har blitt utrolig glad i TIL og det er veldig vemodig å gå fra TIL C og spillerne der. Det har vært en drøm og en fantastisk reise i TIL hvor jeg har lært utrolig mye, fått masse tillit og jobbet med mange herlige folk. Nå gleder jeg meg til ny utfordring, avslutter den ferske Fløya-treneren.

Vi ønsker Mikael og Fløya masse lykke til i sesongen som kommer!

Annonse fra Obos-ligaen: