- Det er utilgivelig

Simen Wangberg var alt annet enn fornøyd etter at TIL måtte nøye seg med ett poeng mot Mjøndalen i kveld.

Kapteinen var ikke nådig i dommen over spillet etter TIL tok ledelsen 2-0 ved Fitim Azemi etter 51 minutter. Det første målet satte Onni Valakari inn etter 37 minutter. 

Annonse:
Men det ble 2-2 etter at Christian Gauseth første reduserte etter 54 minutter og Sondre Liseth gjorde 2-2 midtveis i andre omgang

- Det er utilgivelig at vi roter bort tre poeng. Så enkelt er det. Jeg er den første som rekker opp hånden og sier dette ikke holder, sier Wangberg. 

- Vi gjør en god kamp frem 2-0 og har alt i egne hender og så lar vi dem kom inn i kampen. Vi gir dem poenget. Det er svakt. Vi blir lave, vi har ikke det presset vi skal ha og vi lar dem komme til sjanser som de er gode på, legger han til.  

God kontroll

Det var flere som naturligvis var skuffet etter kampen. Kanskje ikke så rart for tre poeng hadde ført TIL opp på 10. plass. 

- Jeg følte vi hadde god kontroll frem til vi gjør 2-0, og så skal man tro på at vi får bedre energi av å lede 2-0, men i stedet slutter vi å spille fotball og forsvarer oss i egen 16-meter, sier Fitim Azemi.

- Det er utrolig skuffende at det blir 2-2 når vi leder 2-0 på hjemmebane, sier trener Simo Valakari. 

- Etter den andre scoringen så mister vi kontrollen på kampen. Kampen viser at vi er et god lagt når vi holder på ballen og angriper med ballen. Men når vi begynner å kun forsvare oss, så sliter oss, legger han til.

Må lære

Spillerne var klare på en ting i garderoben etter kampen. 

- Det var mange positive ting å ta med seg, for begge målene var strålende, men dessverre så føles det ut som vi tapte to poeng i dag. Spillerne sa umiddelbart i garderoben at vi må lære av dette, for vi har ikke råd til å miste poeng på denne måten, sier TILs trener. 

- Mål endrer ofte dynamikken i en kamp, men dessverre skjedde det motsatte av det som skulle skje da det ble 2-0. Motstanderen hadde ikke noe å tape og begynte å slå inn boksen. Vi la oss lavt og lot det skje. Da ble det 2-2, så begynte vi å spille igjen, men det var for sent, legger Valakari til. 

Annonse fra Eliteserien: