Deltok i nasjonal turnering

Det var en strålende fornøyd gjeng fra TIL Gatelag som deltok i en nasjonal turnering på Hamar denne uka.

Annonse:

TIL Gatelag var tirsdag og onsdag på Hamar for å delta i en nasjonal turnering. Den tradisjonsrike fotballklubben Ham-Kam arrangerte årets sommerturnering og arrangementet ble utført på en strålende måte.

Våre gutter gjorde en topp innsats og etter å ha avsluttet turneringen med to strake seire, endte de til slutt på en flott 9. plass. Det var Fredrikstad som til slutt gikk til topps i turneringen.

Laget vårt representerte klubben og byen på en strålende måte. Ikke bare gjennom topp innsats, samhold og godt spill, men også utenfor banen. Det er med stolthet at TIL mottok følgende mail fra Fotballstiftelsen:

- Det var mange rørte frivillige fra Hamkam som fikk verdens hyggeligste hilsen fra Til-gjengen din i dag. Vi er stolte over spillerne som tok initiativet til å hylle alle de som har stått på for oss disse dagene på Hamar. Tipper at klubben også er ganske fornøyd med gatelaget sitt 😊

Hilsen Selim og Hedda, Fotballstiftelsen 

Tromsø IL er stolt over å ha slike representanter for klubben og deres fotballglede er noe som smitter over på alle, helt opp til A-laget.

Takk til spillerne for en strålende innsats.

Takk til Værftet aktivitetssenter, Tromsø kommunes rus- og psykiatritjeneste og Åsgård, som nok en gang sendte ansatte med på turen.

Takk til trener Martin Skogstad for god coaching underveis i turneringen.

Takk til Ham-Kam for topp arrangert turnering.

Her er noen bilder fra turneringen:

Annonse fra Obos-ligaen: