Burfjordmodellen

Trenerløftet med Espen Pedersen, Troms Fotballkrets og Truls Jenssen, TIL på klubbesøk i Burfjord.

Annonse:

Trenerløftet tilbyr gratis Grasrottrenerkurs til alle trenere i barne- og ungdomsfotballen i Troms Fotballkrets. Der målet er at alle barn- og ungdomslag skal minimum ha en trener med Grasrottrenerkompetanse.

Det som muliggjør dette er Tromsfotballens Venner med Odd Harry Olsen som leder og Sparebank 1 Nord-Norge, disse har skaffet økonomi til formålet!

Lena og Anette med full kontroll i praksisen.
Lena og Anette med full kontroll i praksisen.

Før pandemien var det allerede kontakt mellom Burfjord IL v/leder i fotballgruppa Reidar Wassnes og Trenereløftet. Der klubben ønsket et besøk og fotballhappening av Trenerløftet til Burfjord. Pandemien tok oss i fjor både med besøk tenkt på sommeren eller ei helg i november.

Samtidig med utsettelsene ble programmet for besøket korrigert og fikset på (se program under). Det ble så bra at vi i Trenerløftet tenkte om vi alle følte at samlinga i Burfjord ble suksessfull kunne vi bruke denne modellen mot flere klubber i kretsen.

Det ble suksess og dermed er lista lagt for å «selge inn» Burfjordmodellen til flere klubber. I Burfjord var det voksne og ungdom som kom seg gjennom dommerkurs, Grasrottreneren Delkurs 1 og 2, klubben med gode tanker og for å bli Kvalitetsklubb, barna som bidro som objekter både lørdag og søndag fikk god trening, kostholdforedrag og egen treningsøkt for de eldste!

Burfjordhallen passet utmerket for praksisen.
Burfjordhallen passet utmerket for praksisen.

Gjennom denne helga fikk Trenerløftet en inspirasjon ved å møte positive og nysgjerrige mennesker. Positivet med gjestfrihet og godt humør, eksempelvis middagen på lørdagen med god mat og kvikke replikker og gode diskusjoner på kursene. 

Trenerløftet ble også godt ivaretatt med god overnatting på ei flott hytte på Arctic FjordCamp! Nysgjerrighet gjennom å skaffe seg bedre kompetanse på dommerkurs, grasrottrenerkurs og Kvalitetsklubb, slik at en kan gjøre treningene og hverdagen enda bedre for barn og unge i Burfjord.

Strålende og takk for laget Burfjord IL for denne gang!

Program for helgen:

Fredag 19.03

Dommerkurs på Teams v/Roald TFK
Covid hurtigtest v/ kommunelegen (Espen/Truls med negativt testresultat)

Lørdag 20.03

1000 – 1500, Grasrottrener Delkurs 1 m/teori og praksis v/Truls

1000 – 1400, Kvalitetsklubb m/styret i fotballgruppa v/Espen + Stine TFK på Teams

1600 – 1800, Foredrag eat, move, sleep + fotballøkt 10-14 år v/Espen og Truls

1900, Hyggelig samling med nydelig middag på Kafe E 6

Søndag 21.03

1000 – 1500, Grasrottrener Delkurs 2 m/teori og praksis Espen og Truls

Wenche, Reidar og flere styremedlemmer i arbeid med Kvalitetsklubb. Espen med Stine på Teams bidro.
Wenche, Reidar og flere styremedlemmer i arbeid med Kvalitetsklubb. Espen med Stine på Teams bidro.

 

Annonse fra Eliteserien: