Blir ny draktsponsor

Roald Madsen AS gikk inn i en samarbeidsavtale med TIL i 2019 og de er så fornøyde at de går inn på større avtale og blir nå en av draktsponsorene.

Annonse:

Rammene for avtalene er utvidet og gjelder for de tre neste årene. 

- TIL betyr veldig mye for byen og i Tromsø by er mange opptatt av å skape et samhold for hele byen, slik man har noe å være stolt av. Å ha et lag på toppnivå, gjør at mange unge har noe å se opp til og derfor vil de heve seg for å prøve å bli en del av det. Da kan man få bygget vinnerinstinkt fra man er liten. Og som maskinentreprenør så er vi avhengig av at det skapes en del vinnere og det gjøres via TIL, sier daglig leder i Roald Madsen AS, Rune Madsen.

Selskapet var i år på baksiden av shortsen og kommer neste år til å være fremme på skulderene på drakten. 

- Det var enkelt å si ja og det gjør meg veldig stolt av bli en stor samarbeidspartner til TIL. Vi har også veldig like verdier, som vi bygger vår bedrift på. Det blir en stolthet i å se navnet vårt på fronten på drakten, noe jeg ikke trodde var mulig for fem år siden. Jeg gleder meg noe sykt til neste år og se logoen på drakten. Vi har sponset mye før, men vi har aldri vært inne på en så stor avtale før og aldri vært i nærheten av slike summer før, legger han til. 

Samme verdier

Roald Madsen AS går inn og erstatter Telenor. Det betyr at TIL får inn en lokal sponsor i stedet for en nasjonal. 

- Det nasjonale selskapene er viktig for toppidretten, men det er veldig fint at vi får inn selskaper med lokal eierskap, for da får vi en mer langsiktig tanke og det er ikke snakk om kun logoer og synlighet, men også det å bidra i lokalsamfunnet. De vil vises frem på draktene til A-laget samt på TIL B, C og D som spiller både lokalt, regionalt og nasjonalt, sier markedsdirektør i TIL, Trond Steinar Albertsen. 

Albertsen mener verdiene til Roald Madsen AS passer utmerket sammen med verdiene til TIL som er lagånd, stolthet og rederlig spill. 

- Det betyr mye. Vi bygger opp en toppidrettskultur og vi er totalt avhengig av folk som presterer til en hver tid. Det er slik at vi er stolt over at vi får en stor og lokal entreprenør til å bli så sentral i klubben. Det nye bygget, den bedriftskulturen de har og hvor godt de tar vare på de ansatte er noe vi kjenner oss igjen i måten vi behandler våre og de rundt oss. Vi har ganske lik profil som handler om at vi bryr oss i samfunnet og om våre egne, sier Albertsen. 

Hjelper til på stadion

Roald Madsen AS vil nå også gå inn og gjøre nødvendig ting på arenaen året rundt slik at arenaen oppfyller kravene som er satt. I helgen er det meldt mye snø og de vil bidra for at opplevelsen blir best mulig for alle tilskuerne. 

- Det er uvurdelig for oss å ha en slik samarbeidspartner som dem, for det skjer mange uforutsette ting og de stiller opp når vi trenger det. Vi er her både tidlig og sent og det er bare smil og godt humør fra de guttene som kommer for å hjelpe oss. Det er en drøm for oss å jobbe sammen med Roald Madsen, sier arena- og arrangementsansvarlig, William Frantzen. 

- Jeg skal love at det blir kamp søndag. Det er meldt mye snø, men dette har vi kontroll på, sier Madsen. 

- Uten den hjelpen vi får frem dem, hadde vi ikke kunne arrangert kamp. Det blir en helg med mye måking, men det takler vi fint sammen, sier Frantzen. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: