NTG / TIL har ansatt ny trener

- Kommer til å bidra sterkt inn i vårt toppfotball-miljø.

Annonse:

NTG og Tromsø IL har den siste måneden jobbet med ansettelsen av ny trener på NTG Fotball Gutter / TIL B etter at Stian Ryslett sa opp sin stilling.

Etter en god prosess med mange kandidater falt valget på Stian Johnsen (39) fra Narvik.
- Det var mange gode søkere og vi sto til slutt igjen med noen få. Vi er utrolig glade for at Stian nå blir trener hos oss, sier daglig leder for NTG Tromsø, Sigurd Rushfeldt.

Johnsen kommer fra Narvik og har en lang spillerkarriere bak seg hvor han har spilt Eliteserie og OBOS-liga for bl.a Haugesund, Fredrikstad og Ålesund. Etter det spilte han noen år for Mjølner.
I tillegg har han spilt futsal på høyt nivå og står med 14 landskamper. Etter han la opp som fotballspiller tok det ikke lang tid før han begynte å utforske treneryrket.

Han har trent Mjølner i to perioder, i både 3. divisjon og 2. divisjon, med 7. plass i 2. divisjon som beste resultat, noe som vakte oppsikt i hele landet. I tillegg har han jobbet som idrettslærer på Narvik VGS siden 2008.

- Stian er meget sterk rent fotballfaglig. Han er i tillegg  en person med gode medmenneskelige egenskaper og er god på læring og formidling. Han passer perfekt inn i kulturen vår og kommer til å bidra sterkt inn i toppfotball-miljøet vårt, sier Utviklingsansvarlig i TIL, Morten Giæver.

Han går inn som trener i teamet rundt spillerne på TIL B / NTG. Teamet består ellers av Ola Rismo, Merete Johansen, Bård Vegard Balto, Endre Borch Nash og Frank Kjeldsberg, i tillegg til kontaktlærer Even Aarskog.

- Vi er svært glade for å få inn en så kompetent person som Stian i teamet vårt. Han kommer til å utfylle teamet på en meget god måte og vi ser veldig fram til at han begynner hos oss, sier hovedtrener på NTG / TIL B, Ola Rismo.

Johnsen selv gleder seg til å komme i gang.

- Det er en veldig spennende jobb som jeg gleder meg veldig til. Jeg ønsker å takke NTG og TIL for tilliten. Samtidig er jeg glad for at familien gjør det mulig for meg å ta denne muligheten. Det har vært god dialog med NTG og TIL og nå gleder jeg meg bare til å komme i gang. Jeg ser frem til å bidra til utviklingen av unge spillere, sammen med Ola og resten av teamet, sier Johnsen.

 

Narvikværingen ventes å være på plass i Tromsø og nyjobben senest 1. desember.

Velkommen, Stian!

 

Bildet er fra en sak i avisa Fremover.

Annonse fra Eliteserien: