Bli med på mekking!

Pop up ungdomsklubb ruller og går. Neste arrangement ut er tilpasset for ungdom som interesserer seg for verktøy, motorer og generell "mekking".

Annonse:

I samarbeid med Ishavsbyen videregående skole, avdeling for teknologi og industrifag, tilbyr vi ungdommer i alderen 13-18 år to mekkekvelder sammen med lærere på skolen. 

Torsdag 22. og 29. april fra kl 17-21, inviteres ungdom bort til skolen for å dyrke sin interesse for skruing, verktøy, motor og kanskje har deltakerne en sykkel eller moped som de ønsker å få hjelp til å gjøre vårklar?

-Vi håper at de som interesserer seg for såkalt "mekking" har lyst til å være med. Vi skal stille med tre-fire lærere og veilede deltakerne, sier lærer Jarl Erik Haugan. 

Påmelding kan gjøres her

Noen av aktivitetene de legger opp til er følgende:

  • Deltakerne kan ta med seg egen sykkel, moped eller til og med familiens gressklipper. Så får deltakerne hjelp med en "vårengjøring". Det innebærer å sjekke bremser, dekkene, skifte olje og rett og slett bare gi dem ideer på hva de kan gjøre selv. Hvis deltakerne ikke har med egne sykler eller lignende, har skolen sykler, klippere og motorer stående som deltakerne kan få jobbe med. 
  •  Bruk av 3D-printer. Deltakerne kan designe for eksempel et skilt, nøkkelring eller noe annet som de kan ta med seg hjem. 
  • Generell innføring/kurs i hvordan motorer og verktøy fungerer. 
mekking 2
Alle som vil, får lov til å jobbe med motorer og lære litt om hvordan den fungerer.

 

Ellers blir tilbudet og innholdet på mekke-kveldene tilpasset etter hva deltakerne har mest lyst til. Det viktigste er at det er en interesse for denne type arbeid og det legges opp til at deltakerne skal få mest mulig praktisk øving med god veiledning. 

Mekking 1
Frank Pettersen (til venstre), Frank Håkon Johannesen (midten) og Jarl Erik Haugan (til høyre) ser frem til å ta imot interesserte ungdommer de to neste torsdagene.

 

Meld dere på her

Tusen takk til Ishavsbyen videregående skole, avdeling for teknologi- og industrifag, får å stille personell og utstyr til rådighet for ungdommen! 

Annonse fra Eliteserien: