Bittert tap for Gutan

Seks minutter på overtid scoret Kristiansund kampens eneste mål slik de vant kampen 1-0.

Annonse:

Det så ut som TIL skulle ta med seg ett poeng fra Kristiansund, men dessverre ble det null poeng i bagasjen hjem til Tromsø. 

Dessverre for TIL fikk også to spillere skadet. Først måtte Artem Sokol gå ut før pause med en skulderskade og i andre omgang måtte Simen Wangberg forlate banen på båre.

God start

Kampen var bare vel ett minutt gammel da Juha Pirinen slo inn mot bakre stolpe der Runar Espejord sto helt alene. Men en KBK-forsvarer fikk et lite touch på ballen og hindret en stor mulighet for Gutan.

To minutter skjøt Robert Taylor fra 20 meter, og han fikk bra treff, men ballen gikk en halv meter over krysset. 

Etter ni minutter fikk vertene to cornere på rad. På den andre ble ballen slått mot bakre stolpe, men en presset Aliou Coly satte ballen langt over og til side for mål. 

I stolpen

Omgangen var 14 minutter gammel da det så ut til at Onni Valakari ble sparket ned i feltet, men dommeren vinket spillet videre. 

20 minutter ut i omgangen fikk Kristiansund frispark frta 17 meter. Ballen gikk først i muren og på returen gikk ballen via en TIL-spiller og i stolpen før TIL fikk klarert. 

Taylor prøvde seg på et nytt langskudd etter 28 minutter, men ballen gikk en meter utenfor motsatt stolpe. 

Trippelsjanse

Første mulighet i andre omgang kom etter 62 minutter. Coly skjøt fra 16 meter og ballen gikk rett på Gudmund Broks Kongshavn, som måtte gi retur. Den gikk langt opp i lufta og TIL keeper gikk opp og bokset ballen bort. 

Vel et kvarter før slutt kombinerte Taylor og Morten Gamst Pedersen ypperlig og førstnevnte fikk plutselig ballen alene foran mål. Han brukte et touch, la ballen til rette og siktet mot det lengste hjørnet, men motspiller sto i veien for scoring. 

Elleve minutter før slutt fikk hjemmelaget en eventyrlig mulighet til å ta ledelsen. Etter en corner fikk de en trippelsjanse, hvor to glimrende redninger av Kongshavn hindret scoring Det siste forsøket gikk til like til side for mål.

Fem minutter senere satte Torgil Gjertsen ballen like utenfor stolpen. 

Rødt kort

Fire minutter før slutt ble Marcus Holmgren Pedersen utvist da Thomas Amang falt i en en løpsduell. Det er vanskelig å se at det skulle være noen grunn til å blåse på den. 

Christoffer Aasbak tok frisparket for KBK, og satte ballen like utenfor fra 22 meter. 

Fem minutter på overtid spilte TIL seg fint fremover på venstresiden. Lasse Nilsen avsluttet til side og over mål fra skrå vinkel. Der skulle han kanskje ha spilt ballen. 

Seks minutter på overtid scoret dessverre vertene ved Meinhard Egilsson Olsen som kom inn to minutter før.

Annonse fra Eliteserien: