Bidrar med en kvart million

Peab Bjørn Bygg AS har gitt hele 250.000 kroner til Lerøyhallen, noe som betyr at en halv million kroner har gått inn på spleis-kontoen til hallen.

Annonse:

Det har blitt opprettet en Spleis til Lerøyhallen som nå bygges på Bjerkaker. Foreløpig har det kommet inn 1,43 mill. kroner. 

Men den summen økte betrakelig i går. Da satte entreprenøren Peab Bjørn Bygg AS inn 250.000 kroner, og siden Sparebank1 Nord-Norge gir en krone for hver krone som blir satt inn, så har Lerøyhallen fått en halv million kroner ekstra. Da er vi opp i 1,93 millioner kroner og er så å si havveis ved målet om fire millioner. 

- Det er veldig stort beløp og vi er utrolig takknemlig for bidraget. Dette er en halv million inn i egenkapital til barna på Sør-Tromsøya, og det er vi ydmyk og takknemlig for, sier daglig leder i TIL, Kristian Høydal. 

- Det er en viktig del av egenkapitalen til hele prosjektet. Det er fantastisk at hallen blir realisert etter at vi har jobbet med dette i 15 år, legger han til. 

Håper andre bidrar

Peab Bjørn Bygg AS håper deres giverglede skal smitte over på andre

- Vi syns det er viktig å bidra i lokalmiljøet og så håper vi at det på sikt bidrar til løfte nivået. Derfor bidrar vi med 250.000 kroner og så håper vi mange andre bedrifter også bidrar, sier assisterende distriktssjef Morten Andreassen i Peab Bjørn Bygg.

Dersom du vil gi, som privatperson eller via din bedrift, så kan det gjøres via vipps, kort eller faktura. 

Gå inn her for å gi ditt bidrag

 

Han har veldig sansen for prosjektet fordi det er en barn- og ungdomsanlegg. 

- Slike haller er veldig viktig for lokalmiljøet. Behovet er stort, ikke bare her, men andre steder i byen. Så vi får bare håpe at det blir flere slike haller i årene som kommer. Det er spesielt fordi det går til et prosjekt som er øremerket barn og unge. Og det er veldig kjærkommet. 

Stort oppdrag

Entreprenøren har også ansvaret for byggingen av hallen. 

- Det er viktig å kunne bidra til å få på plass slike prosjekt. Jeg syns TIL har laget et veldig godt og gjennomtenkt prosjekt hvor de har gjort et godt forarbeid. Det betyr mye for dette er et stort oppdrag og det har stor betydning for sysselsetningen i bedriften, sier Andreassen. 

- Jeg må også legge til at samarbeidet med dem som entreprenør har vært fabelaktig. Vi har kranglet skuffende lite, sier Høydal og ler. 

Annonse fra Eliteserien: