Besøkte Sør-Tromsøya sykehjem

Tromsø IL besøker flere ganger i året lokale sykehjem, for å snakke om lokal fotballhistorie.

Annonse:

Jo Are Vik, daglig leder i Troms Fotballkrets, og TIL-legende Bjørn Steinar Johansen var sammen med Tom Høgli på besøk hos Sør-Tromsøya sykehjem mandag formiddag. I en time ble det fortalt gode fotballhistorier og tilhørerne fikk også komme med sine minner fra gammelt av. 

Mandagens tema, var 100 år med Troms Fotballkrets og TIL på 50- og 60-tallet. 

Troms Fotballkrets feirer i romjulen sitt 100-årsjubileum. Jo Are Vik fortalte på en glimrende måte, om viktige personer og hendelser som har preget fotballkretsen gjennom alle årene. Vi var innom viktige ledere, kvinnefotball, de første landslagsspillerne og andre høydepunkter. 

Bjørn Steinar Johansen, som har vært medlem av TIL i rundt 75 år, fortalte om hvordan han opplevde det å spille for klubben på 50- og 60-tallet. Han kom med sine høydepunkter og hadde flere morsomme historier fra den tiden. Spesielt finalen i nordnorsk mesterskap mot Harstad i 1956, er noe Johansen husker tilbake på med stolthet.

Det var en koselig time på Sør-Tromsøya og beboerne kom også med fine innspill underveis i seansen. Tromsø IL takker for at vi fikk komme på besøk. 

Annonse fra Obos-ligaen: