- Belønnet for hardt arbeid

Peter Aas (20) og TIL er enige om en ettårskontrakt.

Annonse:

I ettermiddag skrev Aas under på kontrakten som gjør at han blir en del av TILs A-stall i 2017.

- Klubben har veldig tro på Peter. Han har gode holdninger og er treningsvillig. Dette har ført til at vi gir han kontrakt i 2017 slik at han kan være en del av vårt utviklingsmiljø og vise frem hva han er god for. Det er gledelig at vi har to spillere fra 97-årgangen som nå har blitt en del av A-stallen, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen.

- Jeg er veldig glad, for det er noe jeg har jobbet for hele livet mitt. All den harde jobben har blitt belønnet nå, så jeg veldig fornøyd med å bli en del av stallen, sier Aas. 

Han blir den 13. egenutviklede spilleren i A-stallen til TIL, noe som gjør at TIL er den klubben i Eliteserien med flest egenutviklede spillere i troppen. 

- Det har helt klart vært motiverende at mange andre har gått den samme veien som meg. Det at TIL driver så godt når det kommer til spillerutvikling, ga meg ekstra motivasjon, sier 20-åringen. 

- Jeg har lyst å gi 100 prosent hele veien, for å bevise at jeg er god nok og at jeg fortjener en lengre avtale, legger han til.

Annonse fra Obos-ligaen: