Barlow høyaktuell fra start

Manchester United-spilleren Aidan Barlow kan gå rett inn på laget mot Lillestrøm.

Simo Valakari har testet litt forskjellig denne uka og har ikke bestemt seg for hva han vil by på mot Lillestrøm.

Tidligere i uka lånte TIL 19-åringen Aidan Barlow fra Manchester United og han kan gå rett i på laget. 

- Vi prøvde litt forskjellig i dag ut fra hva vi kan gjøre mot Lillestrøm. Selvfølgelig er Aidan med i betraktningen, sier trener Simo Valakari.

Barlow har hatt tre treninger med Gutan.

- Han er en veldig bra fotballspiller, men det er klart at det er en overgang for ham å spille tre dager her på kunstgress. Det er uvant for ham. Han er en ung spiller i veldig god form, så han vil bli vant. Det er en veldig smart spiller, sier TILs trener. 

Annonse:
Runar Espejord trente i dag, men det er veldig usikkert om han er aktuell på noe vis søndag.

- Med Runar er det samme diskusjon og samme svar som sist. Vi vil ta en avgjørelse i morgen. Runar selv vil si at han er veldig tvilsomt.

Lillestrøm er kjent som et lag som er farlig på dødball, men seks av de syv siste scoringene de har fått mot TIL har kommet på helt annet vis. 

- De vil komme hit med selvtillit etter å ha vunnet en viktig kamp mot Mjøndalen sist. Vi vet at seks av de siste syv målene vi har sluppet inn mot Lillestrøm har kommet på kontringer. Det er noe vi må være ekstra observante og forberedt på, sier TILs trener.

Nå gjenstår syv kamper på Alfheim. De siste fire har gitt ti poeng. 

- Jeg vil sette dette inn i et større bilde enn bare Lillestrøm-kampen. Vi har syv kamper igjen på hjemmebane og trenger god uttelling fra dem. Det er en tøff liga hvor hjemmekampene er en nøkkelen, sier Valakari. 

Annonse fra Obos-ligaen: