Avslutter trenerforholdet

Etter et felles initiativ og løpende samtaler er Bård Flovik og Tromsø IL blitt enige om å avslutte trenerforholdet.

Det har vært gode og konstruktive samtaler og den inngåtte avtalen representerer en omforent enighet mellom Bård Flovik og klubben.

Partene har kommet frem til en løsning hvor de er enige om å avslutte fordi partene mener det er til beste for klubben og for Flovik slik situasjonen er blitt. Bård Flovik var et godt valg da klubben ansatte han, og han var en svært viktig bidragsyter da TIL sikret plassen i 2015- og 2016-sesongen. Når partene nå avslutter kontrakten har det vært viktig å gjøre det i henhold til verdiene i TIL; stolthet, lagånd og redelig spill.

- Vi ønsker å takke Bård for den jobben han har gjort som trener for A-laget. Jeg ønsker spesielt å fremheve den sterke troen på vår strategi og det å bygge utviklingsklubben Tromsø IL. Bård er sterk fotballfaglig, har flotte menneskelige egenskaper og det har vært berikende å jobbe sammen med ham. Det er beundringsverdig hvordan han stått oppreist og jobbet ufortrødent videre i perioder hvor det har stormet kraftig rundt A-laget, sier adm.dir. Stig-Arne Engen.

- Slik situasjonen ble tabellmessig, har vi i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet. Jeg har hatt en fantastisk tid i en levende og flott klubb, og vil takke alle i og rundt klubben for samarbeidet, og spesielt ei fantastisk flott spillegruppe og et kraftfullt og kompetent støtteapparat. Vi skilles som gode venner, uttaler Flovik.

Klubben jobber nå med å få på plass en løsning på trenersiden og vil informere dere når dette er på plass. Inn mot kampen mot Haugesund blir laget ledet av det øvrige trenerteamet styrket med interne ressurser.

Annonse fra Eliteserien: