August Mikkelsen signerer ny kontrakt med Tromsø IL

Annonse:

August Mikkelsen skriver under en lengre avtale med TIL. 

- Det betyr mye for meg å skrive under med TIL. Det er en klubb jeg har gått gradene i og sett mye på da jeg var yngre, sier Mikkelsen til til.no.

Saken fortsetter under bildet

IMG_6555
August Mikkelsen signerer ny kontrakt

Fra akademiet og inn i a-laget
19-åringen kom fra Tromsdalen og inn i TIL-akademiet før han skrev under på sin første proffkontrakt i 2018.

- NTG og akademiet er en kjempebra arena for å utvikle seg. De har dyktige trenere som er veldig hjelpsom på veien inn mot A-laget.

- En spillertype som publikum liker
Tromsøgutten har fem offisielle kamper for TILs a-lag. I starten av sesongen 2020 har hovedtrener Gaute Helstrup gitt Mikkelsen minutter i begge kampene så langt.

- August jobber veldig godt og han kommer til å bli bedre og bedre. Han er en artig spillertype som publikum liker, kreativ og skapende. Han kommer til å få mange muligheter framover, sier Helstrup.

- Alle vil hverandre godt
Mikkelsen synes samholdet i klubben er veldig bra.

- Miljøet i klubben og spillergruppa er veldig bra. Det er en fin gjeng der alle er lagspillere. Vi hjelper hverandre, og alle vil hverandre godt både på og utenfor banen. Starten med Gaute har vært bra, han er veldig flink, sier 19-åringen til klubbens hjemmeside.

- De mest rutinerte har, siden jeg kom inn i A-laget, vært hjelpsom og inkluderende både på og utenfor banen, sier han videre.

- Tromsø IL er klubben jeg mener jeg kan utvikle meg best i, derfor er Tromsø IL riktig for meg de neste årene. Det føles veldig deilig å ha sikret meg de neste årene her, avslutter August Mikkelsen.

Annonse fra Obos-ligaen: