Solgt til Start

Tromsø IL har solgt Aron Sigurdarson til Start etter at de to klubbene ble enige i går kveld.

Sigurdarson har vært to år i klubben og var inne i sitt siste kontraktsår. 

- Aron har ikke vært interessert i å skrive under på en ny kontrakt, han er på utgående kontrakt og han hadde en trøblete høst da laget gjorde det bra. Skulle vi få noen igjen for Aron, så var det nå vi måtte selge ham, sier sportssjef Svein-Morten Johansen. 

- Vi selger han til en konkurrent, men samtidig ville vi aldri klart å få et slik beløp for han fra noen andre, legger han til. 

Annonse:
TIL ser nå på muligheten for å hente inn en annen type offensiv spiller. 

- Den sportslige ledelsen fant ut at det beste for både klubben og Aron var å selge han nå når Start ville kjøpe han. Det gir oss også noen muligheter, som er å se etter en annen type spiller, som har tempo og gjennombruddskraft. Så finner vi den rette spilleren, vil vi hente inne en ny, sier Johansen. 

- Vi har hentet inn Bakenga, Kjærgaard og Høgli samt at vi har skrevet kontrakter med flere spillere som var på utgående kontrakt. Det vi må se på er hvordan vi kan få en sterkest mulig helhet i stallen og vi kommer til å jobbe den neste måneden med å bli enda sterkere enn det vi var med Aron. Vi har bra kontroll på kjernen i stallen og så ser vi på om vi kan justeringer i forhold til det, legger han til. 

Det gjenstår noen detaljer før Sigurdarson blir Start-spiller, men klubbene er altså enige. 

Annonse fra Eliteserien: