Åpner for 600 publikummere

Nå har regjeringen åpnet for flere tilskuere på offentlige utendørs arrangement.

Annonse:

Fra og med i dag, 12. oktober har regjeringen bestemt at det vil åpnes opp for at inntil 600 personer kan være til stede samtidig på utendørsarrangementer.

Med det som utgangspunkt vil vi fra kampen mot KFUM lørdag 17. oktober kunne ta imot 600 tilsuere på Alfheim stadion. Publikum vil bli delt inn i flere kohorter der man vil bli anvist til en bestemt inngang.

Lokale myndigheter kan innføre strengere tiltak om smittesituasjonen tilsier det.

Klubben har som tidligere valgt å fordele de 600 plassene på sesongkortinnehaverne og samarbeidspartnerne. Supporterklubbene våre, Isberget og Forza vil også bli prioritert. Det vil fortsatt ikke bli lagt ut billetter for åpent salg.

Sesongkortinnehaverne som blir trukket ut til kampene fremover vil få tilsendt en epost med instruksjoner for hvordan billetten skal hentes ut i god tid før kampdag.

Om antallet på 600 opprettholdes for de resterende kampene i årets sesong er målet at alle sesongkortinnehavere skal bli trukket ut minst en gang før sesongen er ved veis ende.

Tusen takk til alle våre sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere for tålmodigheten og forståelsen dere har vist i denne vanskelige tiden.

Annonse fra Obos-ligaen: