Andressen med ny treårsavtale

Lars Petter Andressen har takket ja til en ny treårsavtale som assistenttrener for Tromsø IL.

Annonse:

Det betyr at han har samme lengde på kontrakten som hovedtrener Simo Valakari. De har nå avtaler med TIL ut 2022. 

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig og jeg er stolt over å få en ny kontrakt. Jeg setter stor pris på forlengelsen og ser frem til de neste årene, sier Andressen. 

- Det er også godt å kunne skrive under på en like lang avtale som det som Simo har. Så det var en enkel vurdering å fortsette i rollen som assistenttrener, for jeg trives godt. Jeg syns vi har et veldig spennende miljø, vi er i utvikling og vi er flinke til å presse hverandre. Jeg har veldig tro på det vi skal skape her de neste årene, for vi har bygd opp et fundament som er veldig bra, så det handler om å skru det til slik vi får resultatene på plass også, legger han til.

Valakari gleder seg over å ha med Andressen videre. 

- Vi har hatt en godt samarbeid helt fra starten og det blir bare sterkere og sterkere. Vi gjør hverandre bedre og selv om vi er uenige, så har vi veldig fruktbare samtaler der vi finner gode løsninger. Dette vi gjøre klubben bedre også, for vi er sikre på at vi skal ta klubben opp og frem til bedre resultater. Vi er aldri fornøyd og jobber hver eneste dag for å løse utfordringer, utvikle spillerne og skape et bedre kollektiv, sier TILs finske hovedtrener. 

- Men så er vi er litt "crazy" på hvordan vi ønsker å gjøre ting. Vi vil ikke være som andre, vi vil være annerledes og finne vår vei. Vi jobber konstant med å finne vår vei og den rette veien for klubben, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: