- Har elsket hvert et sekund

Gjermund Åsen har skrevet en egen hilsen etter at han forlot TIL og Tromsø.

Annonse:

Tromsø ❤️

Tusen hjertelig takk for fire fine år. Tusen hjertelig takk for at æ har blitt kjent med Tromsø IL, Tromsø By og Nord-Norge. I 2015 kom en litt nervøs trønder nordover å han ante ikke hva som ventet. Men skepsisen ble fort møtt av ett folk som viste raushet, ydmykhet og folkelighet. Trøndere og nordlendinger går bra sammen sa folk, å jaggu stemmer ikke det. Tiden i Tromsø har både vært oppturer og nedturer.

Men når jeg pakket baggen min i dag så var den først og fremst fylt med minner. Minner om et felleskap som hjalp hverandre gjennom nedrykksstrider og neglebiting på seinhøsten. Et felleskap som vil bare det beste for TIL. Jeg har fått mange venner for livet igjennom fire år. Alt fra Nina som lager mat hver dag til Bjørn-Steinar og Boa som har kontroll på utstyret.

Men en jeg vil trekke fram er Arne Jonny Johnsen. Du var langt nede, men du har stått fram med dine problemer. Du har turt å snakke om problemene dine og du har snakket åpent til meg om det. Du har også gitt meg noen skyllebøtter etter tap men slik skal det være mellom venner. Du har vært en inspirasjon for meg. For mine nedturer og tap er ikke i nærheten av dine kamper. Stå på videre og alltid se framover min venn. Vi forblir venner.

Tusen takk Isberget og Forza Tromsø. Takk for at dere synger oss fram. Takk for støtten igjennom fire år, dere betyr mer for klubben enn dere aner. Spillergruppa har vært som en vennegjeng for meg. Hver dag jeg har fått med dere har jeg elsket. Hver kamp vi har spilt og kriget sammen, hvert sekund har jeg elsket. Tromsø IL er i trygge hender med en så god og sammensveiset spillergruppe. Veiledet av ett sultent trenerteam så blir det garantert bra.

Det har vært en ære å representere TIL, Tromsø By og Nord-Norge. Det har vært en ære å gått i krigen med dere. Hjertet mitt er fylt med minner som vi har skapt SAMMEN.

Igjen, tusen hjertelig takk!!

Gjermund Åsen #23

Annonse fra Eliteserien: